NovoMiloševačka Slika dana - 06.03.2006

Savopštenje iz MUP-a...

Savopštenje iz MUP-a...

    Opis: "OdNašog" MUP-a iz Novog Bečeja smo dobili "sledećo":

 • Lekcije za bezbedno učešće traktora u "savobraćaju" - kliknite "odena"...
 • "Sledećo savopštenje"...

 •     

  Република Србија

  МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА

  Секретаријат у Зрењанину

  Ресор јавне безбедности

  ОУП Нови Бечеј

  Дана:01.03.2006. године

   

  САОПШТЕЊЕ

   Обавештавамо возаче трактора и остале учеснике у саобраћају који користе пољопривредне машине да Министарство унутрашњих послова Републике Србије, Управа саобраћајне полиције у времену од 25.02. до 15.03.2006. године спроводи кампању под називом ,,Безбедније учешће трактора у саобраћају,,.

  Циљ ове кампање је смањење броја саобраћајних незгода у којима учествују трактори и ублажавања последица које настају у овим незгодама, као и едукација лица која управљају или се превозе трактором и другим пољопривредним возилима ради безбедног учешћа у саобраћају, нарочито на путевима на којима се одвија интензивнији саобраћај.

  Након завршетка првог дела ове кампање, од 16.03.2006. године до 30.04.2006. године припадници саобраћајне полиције вршиће појачану контролу саобраћаја усмерену на испуњење општих услова за учешће у саобраћају трактора, мотокултиватора и других пољопривредних машина као и на исправност и правилну употребу светлосних и светлосно-сигналних уређаја на овим возилима.

  Поводом превентивне кампање ,,Безбедније учешће трактора у саобраћају,, Управа саобраћајне полиције МУП-а Р.Србије припремила је едукативни флајер и филм који  можете преузети овде.

  Copyright © - - All right reserved
  Link sponzora   Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po godinama !!!


          Ova Slika dana, al':