NovoMiloševačka Slika dana - 20.09.2007

Stara prevozna sredctva...

Stara prevozna sredctva...

    Opis: Voz'o sam se ovi' dana "sas" biciklom letnjim "putovima okolo" sela, kad' sam i ugled'o ovo prevozno "sredctvo saSlike, blizu" beodranske željezničke stanice ( zgrada se vidi "naSliku" levo... )...
    Brzo sam "naOštrijo" aparat za slikanje, kočijaš je ljubazno "stavo i uDarijo" komentar, kako nji' dvojicu stalno "z'ustavljadu da i' slikadu - kav" da su "kakvi" manekeni, pa se nada da "ćedu jedared" valjda i uspeti "uTaj modni svet"...
    Dok sam i' slik'o, konstatov'o sam da se "naTo njino" prevozno "sredctvo redko ko danaske" voza, kad' se "odJedared u pozadinu poJavijo" - ni manje ni više neg' pravi, pravcati šinobus !!!

    Koja li je to slučajnost za sledeći "scenarijo": ja "sas sica ot" bicikla, slikam "magarećiju" zapregu, dok u "pozadinu po prugi ide" šinobus !!!
    Zajedničko navedenim prevoznim "sredctvima" je da su stara, a najveća razlika "izmeđNji" je u "vrstu" pogonskog goriva: šinobus ide na "njaftu", a "bicikli i magarećija" zaprega, što ono "kažedu, imadu" ekološki pogon - na "smrdljivu paru" !!!

Copyright © - - All right reserved
Link sponzora   Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po godinama !!!


        Ova Slika dana, al':