NovoMiloševačka Slika dana - 20.11.2010

Prognanici !!!

Prognanici !!!

    Opis: Evo da vidite, da naši meštani strogo "poštujedu" nov' zakon "protivu" pušenja, što smo Vam najavili naSliku dana "ot" 11.11.2010-te, a "pod naslovom" - Zakon proganja duvanski dim ...
    Zakonski prognanici na "naslovnu fotografiju" su dva naša "sevoska fukcijonera": onaj što čúči je Popov Đorđe - Đole Backo, "diriktor" Vojvodina SPA d.o.o., a što stoji je Baštovanov Milovan - Mile Apaš, "diriktor" JKP Kompred...

    Kad' je "sPočetkom" ovog veka i milenijuma, Mile Apaš "bijo precenik" naše novobečejske "obštine", iš'o je "sas" još nekol'ko kolega u London, "di" su im ljubazni domaćini "skrenili na pažnju", da nisu planirali, da "isključujedu protivuPožarni" alarm, te da postoji "specijalno" mesto za pušenje !!!
    E naravno da su, "posla" dugog puta, gosti prvo tražili da "odedu naTo" mesto i "zaPalidu po koju".
    "Bijo" je to "kav neki malko" veći "kioks", sav "ot" stakla, a o'ma' do "flastera" ( trotoara... ), "di" je "prolazijo silan svet" !!!

    I "dán danaske", Mile svima priča "oTim" slučaju:

 • Zamislite sad', nas "petnajestak precenika obština" iz cele Srbije, žurno "vučemo dimove" duvana, a prolaznici nas "sas" smeškom "gledidu" i valjda "mislidu" - koji li su ono "prostuli", što tako "zdravo jako pušidu" ?!?
 • Copyright © - Dragan Belić - All right reserved
  Link sponzora   Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po godinama !!!

  Ova Slika dana, al':