NovoMiloševačka Slika dana - 06.07.2013

Konkurs za Nagradu - Teodor Pavlović ...

Konkurs za Nagradu - Teodor Pavlović ...

    Opis: Banatski kulturni centar i Crkvena opština Dragutinovo iz Novog Miloševa, u saradnji sa Maticom srpskom iz Novog Sada, pod pokroviteljstvom Opštine Novi Bečej i Mesne zajednice Novo Miloševo, organizuju kulturnu manifestaciju "Dani Teodora Pavlovića" koja će se 14. put održati u Novom Miloševu, rodnom mestu Teodora Pavlovića, značajnog kulturnog pregaoca srpskog naroda, od 25. do 28. jula 2013. godine.

     Tim povodom organizatori raspisuju konkurs za Nagradu "Teodor Pavlović":

     1. Nagrada "Teodor Pavlović" za životno delo
     Nagrada "Teodor Pavlović" za životno delo je svojevrsno društveno priznanje koje se na predlog institucija, udruženja građana i grupa dodeljuje istaknutom pojedincu za vrhunske rezultate postignute u određenoj oblasti. Ova nagrada se daje za sledeće oblasti: nauka, umetnost, sport, privreda, poljoprivreda, javni (politički) rad.

     2. Nagrada "Teodor Pavlović" za najbolju knjigu Nagrada "Teodor Pavlović" za najbolju knjigu dodeljuje se za knjigu iz oblasti književnog, publicističkog, kulturno-istorijskog, naučnog i prevodilačkog rada objavljenu na srpskom jeziku u 2012. i 2013. godini.

     Knjige i predloge u po 4 primerka poslati do 20. jula 2013. godine na adresu: Banatski kulturni centar, JNA 35, 23273 Novo Miloševo.

     Za sve informacije obratiti se na telefon 023/781-552 ili mejl adresu banatskikulturnicentar@gmail.com

     Žiri u sastavu: dr Mirjana Brković, dr Srđan Šljukić i Radovan Vlahović, književnik, uručiće nagrade na svečanom otvaranju manifestacije 25. jula 2013. godine u hramu svetog Arhangela Gavrila u Novom Miloševu.

Copyright © - Dragan Belić - All right reserved

Link sponzora   Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po godinama !!!

Ova Slika dana, al':