NovoMiloševačka Slika dana - 14.01.2014

Pribor za ?

Pribor za I ?

    Opis: Ima tako neki', što prosto "uživadu", da "bidnedu" bolesni i da stalno "posećivadu" doktore, pa makar da im ništa nije...

    Obično tak'i i "naVučedu nešto", pa se tek "ondak poVampiridu", u smislu - eto, kaz'o sam im ja, a nisu 'teli da me "slušadu", da meni ipak nešto "fáli" !!!

    E, tako je "posla" jednog lova na divljač, jedan od oni', "malko" pre pomenuti', seo u "kafanu" pored poznatog, "bečkerečkog" 'irurga, a razlog možete "pritPostaviti - kaĆe" mu doktor "aperisati" mastno tkivo "naDupe" !?!

    Prob'o doktor, siroma' čo'ek, da objasni da je to "brezazlena iruška" intervencija, da nije čak ni 'itna i da će sve biti u "najBoljom" redu, no ništa to nije "vredilo", pa ga je ovaj dosadni i dalje "davijo" i prič'o mu o njegovoj muci i kad' je počela i kod koga sve nije iš'o da ga "priGledadu" i kako to izgleda i kako izgleda kad' se samo pipa i kako izgleda kad' se stisne i kol'ko mu je zajtra, a kol'ko uveče, te da je stvarno bilo već krajnje vreme da ga neko "aperiše"...

    "Posla" jednog zalogaja, doktor je poč'o da oštri nož o viljušku i onako "sas nosom" je pokaz'o na prazan "astal" pored i kaz'o "budućim" pacijentu:

 • Aaauuu, ala si ti i dosadan..., idi uzmi "čaršaf" sa onog "astala" i "teraj uKujnu"..., tamo se skroz skini i lezi "poTrbuške" na "kujinski astal"..., a ja, čim naoštrim ovaj nož, o'ma' dolazim da te "aperišem" !!!
 • Copyright © - Dragan Belić - All right reserved

  Link sponzora   Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po godinama !!!

  Ova Slika dana, al':