NovoMiloševačka Slika dana - 14.02.2014

Šta smeta, što se neki kvarcujedu ?

Šta smeta, što se neki kvarcujedu ?

    Opis: U "ovu pridIzbornu kampanju", pored ostali' gluposti, što je "radijo" i "lupo, takoZvati, kav" - prvi "podPrimijer" vlade ( PPV ), saznali smo, izmeđ' "ostali" i da "neValja", da se u "Srbiju" kvarcuje ( "cigurno" iz zdravstveni' razloga... ) !!!

    "Zaboravijo" je, da su se "sKrajom" nesrećni', devedeseti' godina prošlog veka, kad' je "bijo minister" informisanja, "za vreme miloševićevske diktature, mlogi grijali", na kvarcne peći...

    Evo jedne miloševačke priče, a "naTu" temu...

    Imamo jednog' Srbijanca, čiji su se roditelji doselili "kodNas", pre jedno šezdes't godina i skoro sav se "primijo" u "Milošefčana", al', tako u neke "situvacije" se ipak "otme" !!!

    Baš u "vreme", kad' je pomenuti, nesrećni "minister", najžešće kažnjav'o i "oJadijo mloge" poštene medije u "Srbiju", taj naš Srbijanac, je "bijo sas" njegovim "pajtašom" u "dućan", da kupi kvarcnu peć...

    "Trgovac" je naravno, "naFalijo" peć, kako je jeftino "grijanje naNju", te kako ima tri kvarcne trake, koje se po potrebi "uključujedu", pa je prvo pitanje za njega bilo:

 • Samo pazi..., ovo ti je Srbijanac..., pa..., jal' mogu da se "uPalidu" samo gornja i "doljnja" traka, pa da "uGrijedu" onu srednju, pa da i ona "grije, al' zaBadava" ?
 •     "Trgovac" je "odGovorijo kav" iz puške:

 • Daaa !!!
 •     A onaj naš, "kav" Srbijanac, se zabrinuto "poČeško zaBradu", pa je "priUpito":

 • Aaa..., jel' može samo ona srednja da se upali..., pa da greje ostale dve ?
 • Copyright © - Dragan Belić - All right reserved

  Link sponzora   Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po godinama !!!

  Ova Slika dana, al':