NovoMiloševačka Slika dana - 08.09.2014

Ala me je i privarijo !!!

Ala me je i privarijo !!!

    Opis: Eee..., da čujete kako sam proš'o !!!

    "Rešijo" ja, "pre neki dan", da okačim jednu policu u "letnju kujnu"...

    Znate i sâmi, kako je to "sas" policama - da bi se okačile, treba bušiti zid, što može biti "zdravo, jâko" opasno, ako "sTrefite kaki" kabel od "štruje" !!!

    I tako sam Vam ja, sve lepo "naPakovo", stao na "praznu "zGajbu" od piva, "privrnutu naopačke" da bi "uvatijo pravac" i poč'o da bušim !!!

    Kad' je bušilica počela da "dreči" od silni udaraca i vidijumska burgija ušla "uZid", jedno tri "centi..., odJedared" je nestalo "svetla", a ja sam onako sočno "oPcovo", jer sam "poMislijo", da sam baš "sTrefijo" kabel i da je "iSkočijo" osigurač !!!

    O'ma' "zaTim", sam čuo kako je "škljocno prikidač" i svetlo se "pojavilo" !!!

    Kad' sam se "okrenijo" ka tom zvûku, "vidijo" sam mog brata "odUjaka", Milovana Baštovanovog - Mileta Apaša, kako se "smije" i drži ruku na pomenuti "prikidač" !!!

    Zamislite..., on je slučajno "najIšo, svatijo" šta ja radim i čega se bojim, pa se nije ni "javijo", neg' je ček'o da počnem "sas bušenjom", pa mi je "isključijo svetlo" !!!

    Ala me je i "privarijo" !!!

    Nije ni čudo..., kad' mu je bâba, a ûja' mi, baš pre neki dan, po "sličnim rabotama, ôdena" pomenuti, Milan Baštovanov - Mika Apaš !!!

Copyright © - Dragan Belić - All right reserved

Link sponzora   Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po godinama !!!

Ova Slika dana, al':