NovoMiloševačka Slika dana - 24.10.2015

BKC na BG sajam knjiga 2015-te !!!

BKC na BG sajam knjiga 2015-te !!!

    Opis: Banatski kulturni centar (BKC), kao jedan od izlagača na predstojećem jubilarnom 60. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga (25. 10. do 1. 11. 2015), predstaviće svoju produkciju od 50 novih naslova autora iz Srbije i brojnih evropskih zemalja.

    Gosti na štandu i u okviru promocija BKC-a biće njegovi autori knjiga, objavljenih u proteklih godinu dana. Autori dolaze iz Švajcarske, Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Nemačke i iz više mesta Srbije (Novi Sad, Beograd, Novi Bečej, Kikinda, Kuršumlija, Baranda, Šurjan, Novo Miloševo, Mokrin...). Na štandu će se, takođe, naći nova izdanja ostalih autora BKC-a iz Makedonije, Rusije, BiH, Austrije i Srbije.

    Izdavačka produkcija BKC-a karakteristična je po objavljivanju savremene poezije i proze, prevodilaštvu sa srpskog na strane jezike i obratno, objavljivanju prvih knjiga mladih autora, objavljivanju monografija i naučnih studija, i negovanju zavičajne tradicije i stvaralaštva... Rad BKC-a odlikuje delovanje sa lokalnog nivoa na globalni kroz umetnost i književnost, kao i negovanje tradicije i koncepta istorijskog multikulturalnog Banata.

    Štand BKC-a nalaziće se u prizemlju Hale 4 Beogradskog sajma. Nova izdanja knjiga biće promovisana u sali "Borislav Pekić" (Hala 1A) 28. i 30. 10. od 20 časova.

    A "mlogo" detaljnije na - BANATSKI KULTURNI CENTAR NA SAJMU KNJIGA U BEOGRADU 2015.

Copyright © - Dragan Belić - All right reserved

Link sponzora   Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po godinama !!!

Ova Slika dana, al':