NovoMiloševačka Slika dana - 16.02.2016

Pogledajte kako je ovo strašno, molim Vas lepo !!!

Pogledajte kako je ovo strašno, molim Vas lepo !!!

    Opis: "Ovakvo šta", Miloševo još nije "vidilo" - pa "naŠta" ovo liči ?!?

    Zgrada se "zove, kav" Mesne zajednice, prostorije ZZ Miloševo, a iznad "sevoske" biblioteke !?!

    Strašno !!!

    Prošle nedelje, u Dom "pemzijonera", članovi SnS-ovaca su za naše "paore", organizovali "kav" tribinu, na koju su učestvovali Dragan Glamočić, "kav" savetnik, u "kav" kabinet', "kav primijera" države "na Srbiju" i "kav" narodni poslanik Milan Novaković, član "kav" Odbora za "poljaPrivredu, a koja je trajala dva "iPo" sata !!!

    Glavna tema je bila, da nji' dvojica, uz sadejstvo lokalni' "fukcijonera" SnS-ovaca, "uBedidu" naše "paore", kako je iznenada "mlogo" bolje "zaNji" sâme, da po 'ektaru "dobijedu" samo četir' 'iljade dinara, "kav" subvencije, neg' "dvanajst", kako je to "doSad" bilo, a naročito za "kav državu" !?!

    Očajni "paori" su "doSad", u ukupne "razhode" i prihode, računali "naTe novce", kad' ono cvrc, ode mast "uPropast" !!!

    Nekol'ko rečenica će ostati zapamćene "sasOTog" skupa, a prva je, da je na žalbu jednog', našog' uglednog' domaćina, "okolo" velikog gubitka na turnus' od "dvesta" svinja, zbog odnosa "kav" države, "spreću" njega, "dobijo" sledeći odgovor u smislu:

    Jedan, drugi, naš "paor", je "kav" povratnik iz inostranstva, "tražijo" savet šta da radi, pošto se brat i on, "bavidu" samo ratarstvom, od čega se posle smanjenja subvencija više "neMož živiti"...

    Evo saveta:

    "Sledećo" je bilo "izProvocirato pitanjom", jednog', trećog', "našog paora", koji je "vidijo" da od tak'e vlasti i "štučnjaka" nema 'leba:

    A odgovor "naTo" pitanje je "bijo":

    Ako Vas interesuje, kako je to "obNarodovano" zvanično, za javnost - "KLIKNITE ÔDENA " !!!

    Šta se "govorka po selu, posla" tak'e, "kav tribine" ?

    I šire je poznat podanički odnos ( da "neKažem drukčije"... ) "kav primijera, kav države na Srbiju", a prema "aktualnoj, nemeckoj" kancelarki. Prošle godine, je u "BeVoGrad podPisat, kav" - Memorandum o razumevaju, izmeđ' "kav" vlade i "nemecke" kompanije Tenis, koja vâži za "najVećog jEvropskog" proizvođača i izvoznika mesa !!!

    Navodno je već dogovorena izgradnja, pet farmi u Banat', a plan je da i' "bidne" ukupno dvades't !!!

    Dok se "nePočne sas" radovima, "dotlena" je "zdravo, jâko" važno, da što više naši' "paora" propadne, a koji bi "ondak" bili "zapošljeni" kod pomenute firme, naravno, "kav" iskusni i što je najvažnije i jeftini radnici !?!

    "SoTim" bi na neki način, Banat "naNovo bijo" pod "nemeckim protektoratom " !!!

    Eto, šta se priča "po selu" !!!

    A priča se i da, ako je "doSad" slučajno i bilo "paora", simpatizera il' članova SnS-ovaca, da i' "posla" te, tak'e tribine - više nema !!!

    NM Slike dana, dodatak

    Stigla nam je jedna "ricitacija", nepoznatog autora:

Vučićeva slika, benastoga lika, tâpši sa cirade, sred zadružne zgrade. Na slici se smeje, ispod stare streje, stigla grand parada, u selo iz grada. A stiće i farma, i buka i larma, i Andrej sa džipom, i celom ekipom. Jest' imadu ljude, novce i džipova, Al' selo je vazdan, jače od svatova!

Copyright © - Dragan Belić - All right reserved

Link sponzora
  Link sponzora