NovoMiloševačka Slika dana - 29.01.2019

I pošta nam je opljačkana !!!

I pošta nam je opljačkana !!!

    Opis: Pored "obšte" pljačke, koja se trenutno dešava, "uNašu državu na Srbiju", baš "prâvi" lopovi, su opljačkali našu poštu, a "kodNâs" u "Miloševo" !!!

    Bila je to krađa, "kav" iz filmova, "sas" pištoljima i naredbom, da svi "legnedu" na pôd i "neMrdadu" !!!

    Kad' su obavili "njin" pos'o, "poLagacko" su izišli na "sokak", seli u "afto" i kako se to kaže - "očili" u nepoznat' "pravac" !!!

    Poštari su brzo zvali našu, "kav" policijsku stanicu, al' avaj..., nikog' nije bilo "uNju", jer je skoro, pa ukinuta !!!

    E "ondak" su zvali policijsku stanicu u "Novim" Bečeju... i čim su oni stigli..., za jedno "polak" sâta, "početa" je - intenzivna pretraga za "počinijocima" !!!

    A ta naša zgrada pošte, u "Novo Miloševo", je prosto vâpila, da se zaštiti od pljačke..., no..., nadležne je baš briga za nju...

    "Gotavo" svaka trafika, "sas doleko" manjim prometom "novaca", ima "instalisat" video nadzor, što unekol'ko odvraća potencijalne lopove, a naša "sevoska" pošta nema, tako da je o'ma' privukla lopove, a da "posla" policijski, obezbeđene dostave "pemzija", o'ma' "upadnedu" i "pokupidu" sve džakove "sas" novcima !!!

    Jâdni naši "pemzijoneri"..., izneverila i' je partija, "dinastije KrkoGabić", jer su po deobnom bilansu "aktualne" vlasti, pošte pripale, baš njima, a što je još i najgore - briga za očuvanje sela !!!

    Jedino što je dobro, je da niko nije s'rad'o u ovu "oružanu pljačku", sve ostalo "neValja"...

    Najbolje su prošli lopovi, a ako i' kojim "slučajom, kadGuđ" i "uvatidu", ništa im neće "faliti"..., kako se to već ustalilo, u nekol'ko zadnji' godina !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora