NovoMiloševačka Slika dana - 26.07.2020

O koroni, vackini, čipsovanju, 5G, Bilu Gejtcu...

O koroni, vackini, čipsovanju, 5G, Bilu Gejtcu...

    Opis: Ovu naslovnu ilustraciju, sam "skinijo" od "negdi, sas" interneta, a pre izvesnog vremena, "neZnam" ko je autor, al' svaka mu čast, jer "poKaziva" pravo stanje stvari...

    Molim Vas lepo..., "usuđivam" se "proZboriti koju, povodu mlogi, raznoRâzni" teorija zavere, koje "nemadu", ama baš nikak'e veze "sas" životom il' "môzgom", kako se to kaže...

    Ilustracija lepo kaže, "kaki" je zapravo koronAVirus..., strašan !!!

    Al' isto tako, "isprid" njega stoji "medecinarka, brez strave" a "sas" prkosno, podignutim, srednjim prstom... i to je suština stvari..., čovečanstvo će tâ struka odbraniti i spasiti i ništa drugo ne postoji "okolo" tôg' !!!

    "PriTim" nikako "neMislim", na one "kav štručnjake, palitičke, paltrone iliti dzundzare padGuzare", iz kav "Vučićovog, kav" Krîznog' štâba..., neg' baš na struku !!!

    Paz'te dobro..., korona, "vackina", čipsovanje", 5G mobilna mreža i Bil "Gejtc"..., "nemadu"..., ama baš nikak'e veze, jedno "sas" drugim..., ama baš..., ama baš nikak'e !!!

 1. Korona nije nastala veštačkim "pûtom"..., jer jednostavno, tak'a "teknologija", još uvek ne postoji !!!

 2. Već sad' se "pridPostalja", da će "vackina protivu" korone, biti sličnija, "kav" ona "protivu" gripe..., znači ne samo jedna, pa "kav" trâjna..., neg', "kav prid" svaku "sizonu" gripe... i neće je biti pre kraja 2021-ve godine..., u "najBoljom" slučaju, tako da ovaj, "kav naš", mož' da laže kol'ko "guć" 'oće, da će je, "kav zaNâs, zaFaljujući, kav" njemu i samo njemu..., biti pre - živi bili, pa "vidili" !!!

 3. "ZaSad, čipsovanje" se mož' obaviti, samo "podKožno, kav" što se to râdi "kêrama", a nikako 'nekcijama, "putom" muskulature i krvotoka. Znate i sâmi, kol'ko je bilo otpora "okolo" novi', lični' karata, u smislu - neću sa čipom, pa da me "svugdi pratidu", što je takođe glupost, samo tak'a !!!

 4. 5G mobilna mreža, nasleđuje 4G, koju već imamo "kodNâs" u "Miloševo", a biće brža 'iljadu "pûti", što je neophodno za budućnost "ljudcke" civilizacije.
  Odgovorno tvrdim, da je potpuno "brezOpasna" i da ćemo je vrlo brzo koristiti !!!
  Dve stvari su tu bitne, a za teorije zâvera:
  - Kinezi su tu najdalje "očili", što smeta "omerikancima", jer ko "bidne" prvi instalis'o tu "teknologiju", imaće veliku zaradu, a i môć da špijunira, što ovim drugim nikako ne odgovara !!!
  - Uvođenje 5G mobilne mreže, u "kineski" grad Wuhan, "decembera" 2019-te, je povezano "sas" početkom pandemije koronAVirusa !!!
  Slično je bilo i ranije:
  Uskoro nam sledi i 6G mobilna mreža, "sas" satelita, iz "zemaljske orbite" !!!

 5. Bil "Gejtc" , 'teo to neko da prizna il' ne, je nama svîma "omogućijo kompijutere" i po firmama, "kav" i po kućama !!!
  Post'o je jedan oda najbogatiji' ljûdi na svetu, kad' se i povuk'o iz Microsofta...
  "OdOTad" je "mlogo" njegovi' "novaca", dao u dobrotvorne svrhe, "pûtom" fondacije, "poGotovu" za razvoj "vackina", koje "spašavadu mloge ljudcke" živote...
  A najveća teorije zavere "danaske", kaže baš ovako:

      - Bil Gejts, je zapravo izmislio korona virus, kako bi ljudima preko vakcine, u telo ubacio čip, preko kojeg bi uz 5G mobilnu mrežu, imao kontrolu, nad svima i konačno vladao svetom !!!

    Gluposti..., jedna "zaDrugom"..., no..., "odCvega" je najvažnije, da još "edared" pogledate naslovnu ilustraciju"... i mislite "naNju" !!!

    I naravno..., nosite masku !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora