NovoMiloševačka Slika dana - 21.04.2005

Porok - duvan...

Porok - duvan...

    Opis: "Cigurno", da je jedan od najgorih poroka - duvan !!!

    Ivo Andrić je pis'o..., da je zavijena cigara zapaljen trûd; Duško Radović..., da se "neDružimo sas" prijateljima, koji su u stanju da ostave duvan, jer će biti u stanju da ostave i nas; Čerčil..., da od dobrog viskija i dobre cigare, nema ničeg boljeg na svetu..., a evo šta "kažedu naši "milošefčani"...

    Ujak mi je prič'o o "jednim, pridRatnim" pušaču, koji je, još "kav" mâli "pušijo saSušena" guščija gôvna, "zavijena" u "kasapsku", da bi kasnije "pravijo zavijače" od novinske 'artije, pa je komentaris'o:

    "Svirac" ovdašnji Gedža ( begešar... ), je vol'o samo dobar duvan, pa je "pušijo" svaki drugi dan - da bi "uŠparo" i kupov'o "samo kvalitetno", pod "motoom":     Dušan Čéča - "Teknolog, govorijo" je, kad' bi čuo, da je neki mlađi "mâno" duvan:     Brane Pečenj, je "posla" svakog', dobrog' jela, "kav prêtijo":     Starije žene, kad "ogovaradu, pa dođedu do "nekakvog" zdravo pametnog' momka, koji "nePije", dobro uči, nema devojku itd..., "pitadu se prestra'ljeno":     A..., već više "pûti ôdena pominjati" Đura Kefla ( "Komesija"... ) je "govorijo", kad' mu neko ponudi da "zapali":
Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...