NovoMiloševačka Slika dana - 29.06.2006

Velike vrućine...

Velike vrućine...

    Opis: Evo jednog "uVeličatog" detalja, "sas" naše naslovne stranice od 27.06.2006-te, "poslaPodna" u 14:24 - trides't četiri stepena u 'ladu !!!
    Ovi' dana "su velike vrućine "kodNas" u Miloševo i danjom i noćom", al' neka - bitno je samo da "neBidne neKakva džura posla" tog'...
    "Danjom je pakleno, a noćom, kad' malko zaLadni, udari" prava "omorina", pa lepo čo'ek "neZna" šta da radi. Probaš da legneš, a ono "čaršaf" od kreveta vruć, pa još žulji, jastuk još "vrućiji"..., ćutiš..., trpiš..., pomalko "pirne vetrić" kroz "komarnik od pendžera", al' to nije ništa - slaba je to promaja, tek "tolicko" da se "ovlaš" oseti...
    E "ondak" ti stvarno "dođedu uPamet", što kaže onaj pesnik-pevač, inače "Bačvan" poreklom - Đorđe, Đole Balašević ( al' je oŽenjen "sas" Banaćankom... ):

    P.S. - Ej..., "neMogu" više ni ja da "kuckam" po ovoj tastaturi, tako je "zdravo velika vrućina" - ovog momenta zatvaram "PC-dućan" i ako me neko traži, kaž'te im da sam ja "prikoPuta" kod komšije u "kafanu" i da pijem 'ladna, točena piva iz velike krigle i još im poruč'te, da me ne "uznemirivadu" i nek' "dođedu u dućan", kad' "malko zaLadni" !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...