NovoMiloševačka Slika dana - 22.08.2006

NM karate šampioni I...

NM karate šampioni I...

    Opis: Prekidamo "serijal o lubenicama", jer se u međuvremeno desilo nešto izuzetno važno...
    Moram Vam priznati da sam "putom e-mail-ova dobijo", opravdane primedbe i sugestije, da je malo reči "o sportu naNaš" sajt, no ono što sam "doživijo" juče, mogu opisati "kav pravi šok" - da "takvo šta" postoji "kodNas u Miloševo", a da sam totalno "bijo neobavešćen"...
    Jednostavno, "neZnam" odakle da počnem, pa bi' Vas prvo "zamolijo" da pogledajte naslovnu fotografiju - to su Vam članovi "našog" Karate kluba Mladost, "sas" trenerom Jovicom Vukeljom. "Kav" što vidite, deca su "propisno" obučena u karakteristične kimone, no pogledajte prostor u kome "treniradu" - to je nedovršeno potkrovlje, veličine otprilike 4 puta 4 metara, iznad mašinske radionice - Vektor , čiji je "vlastnik" pomenuti trener !!!
    Za godinu dana postojanja, klinci su osvojili 73 medalje i među njima, u zavisnosti od uzrasta ima i državni' prvaka !!!
    E "sade" molim Vas lepo - pogledajte sledeći "dokumenat":

    Priznaćete, za "našo" selo od 8 'iljada stanovnika, to je svakako ne velika, neg' izuzetna čast !!!
    Pazite dalje - sve su ovo postigli sami, bukvalno "brez" ičije pomoći i sve troškove su snosili roditelji i trener !!!
    Obratili su se Savetu mesne zajednice, koji im je ustupijo" neadekvatnu salu Omladinskog doma, u kojoj je prašina "doKolena" i to je sve !!!
    U "selo" postoji odlična fiskulturna sala, skoro renovirana, gde je i moja malenkost, "kav tadašnji' precednik" školskog odbora, dobrim delom učestvovala, a u okviru Osnovne škole Dr Đorđe Joanović - no jednostavno za naše karatiste nema razumevanja !!!

    E pa, neće tako moći dalje - "kav raniji precednik" naše novoBečejske "obštine" i autor ovoga sajta, založiću sav svoj autoritet oko ovi', bukvalno - pravi' entuzijata !!!
    Naredni' dana ću se obratiti:

    Ako treba - "teraću i dalje"...
    Naravno, u narednom serijalu, o svemu tome ću Vas obaveštavati, a bilo bi mi drago da me podržite svojim e-mail-ovima "uTom" nastojanju - unapred "zahvalani", Dragan Belić...

    E-mail-ove podrške možete pročitati, ako kliknete "ôdena"...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...