NovoMiloševačka Slika dana - 17.07.2007

Ko o čemu, a mi opet o pivu II...

Ko o čemu, a mi opet o pivu II...

    Opis: E što sam se "patijo pre neki dan" - moram da Vam ispričam...
    "Kav" što vidite, radim "sas" dva ekrana i kad' sam "završijo" jučera'nju Sliku dana, "uočijo" sam da je naslovna fotografija jako lepa ( barem meni... ), pa sam je "metno za pozadinu" ( desktop... )...
    Poč'o ja "sas" ostalim radnim obavezama i primetim da mi desna ruka "reflekstno sama "kreće" ka tim pivima "saSlike" !!!
    Prob'o sam da je šopam "sas" drugom rukom, al' "neVredi", opet ona sama kreće ( taj Pavlovljev refleks il' kako se već zove, je jedan od najjači' refleksa "uobšte" i prilično "drma"...) !!!
    E "ondak" sam je stisn'o ispod "astala sas" levom, al' ni to nije vredilo, jer sam posmatrajući "primetijo" da je na "levi ekran" pivo malko "žuće" neg' na "desni", pa sam "ondak spazijo" kako se čaša "oZnojila", a kad' sam ugled'o kako kapljice "klizidu nizNju", došlo mi je da "sas obaDve" ruke, u'vatim ta dva piva !!!
    Ufff..., "pogledijo sam "naSat" i bilo je 14:24, a doktor Zec iz Novog Bečeja mi je "zabranijo piće" pre četiri sata "poslaPodna" !!!
    Da "bidnem" iskren, "pomislijo" sam da popijem barem "jedno pre roka", no da je kojim "slučajom" naiš'o doktor i "vidijo" me da ne poštujem njegov "recepat - naDer'o k'o žuti" !!!
    "Posla" tog' sam "otvorijo" čitav niz "pendžera", samo da bi i' "sakrijo" nekako, al' "pendžeri k'o pendžeri" - nikad se ne "otvaradu" tamo "di" treba, neg' "di" oni 'oće, pa ona dva piva opet "viridu" iz nekog' "ćoška", a i da nisu "virila", priznaću Vam da sam ja "zaViriv'o" iza pendžera !!!
    Jaoooj..., a "taj dan" sam baš dobro ruč'o, pa sam tako "zdravo jako bijo" žedan i "pomislijo" sam da pijem "malko" vode..., a četiri sata su bila tako "blizu"..., a tako "doleko"...
    Kad' se čo'ek nađe u tak'u nezgodnu "situvaciju", stvarno počne da razume trudnice, kojim' ako se nešto je ( jede... ), "uTaj" momenat moraš udovoljiti, inače mož' da "bidne" svašta, a što ne valja...

    I "naKraj"..., ipak Vam neću priznati..., kako sam se te "muke rešijo"...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...