NovoMiloševačka Slika dana - 01.11.2007

NM bisage za bicikli...

NM bisage za bicikli...

    Opis: Evo još 'edne Slike dana iz kategorije - "novoMiloševački" izumi, a ovaj "patentirani i atestovani se zove": NM bisage za "bicikli", koje vidite posta'ljene ispod "stražnje" korpe i to u "stereo verziju" ( Left and Right... ) !!!

    Napra'ljene su od specijalni', okiten cevi prečnika 110, a dužine 660 milimetara. Poklopci "naNji' garantujedu 'ermetično" zatvaranje...

    "OČas" posla se lako "montiradu na bicikli i to sas" plastičnim stezačima, što možete "viditi na fotografiju gorena"...
    Pošto "danaske" savremen' čo'ek neće više da kači različite terete o "korman" il' "uKorpe", NM bisage za "bicikli" su pravo rešenje za njega:

 • U "vožnju neSmetadu"...
 • Ne "proKišnjavadu...
 • Ostali "neVididu" šta i "kol'ko čega" nosite...
 •     Više Vam se neće desiti da zaboravite "neohodni" alat il' pumpu il' "fleke" il' lepak za gume - sve možete lepo i trajno smestiti u NM bisage za "bicikli" !!!
      Pogodne su za sve vrste vožnje - po naseljenim mestima i 'ataru - po asfaltnim i letnjim "putovima" - poslovno i za izlete...

      Idealne su za transport svi' vrsta 'rane i osvežavajući' napitaka, a pomenuti prečnik od 110 i dužina od 660 milimetara garantuje da se "uSvaku bisagu" mož' smestiti tačno 2 piva od 2 litra naizmenično !!!

      ( Ako neki od proizvođača pomenutog pića, 'oće da se vidi njegova nalepnica na ove unikatne NM bisage za "bicikli", nek' nam se javi - uz dogovorenu nadoknadu pomenutog "u robi, izvućemo" flašu još "malko" napolje, pa da se vidi njegova nalepnica... )...

      I zato ne oklevajte, neg' o'ma' naruč'te Vaše - NM bisage za "bicikli", na sledeći e-mail:

  Narudžbine šalj'te na ovaj e-mail

      I to nije sve - ako naručite Vaše NM bisage za "bicikli" u roku od naredni' "polak" sata, "za istu cenu dobivate" i specijalne katance, čime Vaše NM bisage za "bicikli", pretvarate u Vaše NM bisage za "bicikli" na zaključavanje !!!

      01.11.2007 - 11:07

      Poštovani,

      mene interesuje da li NM bisage isporučujete pune ili prazne? Jer ako se prodaju pune, ja bih naručio po jednu za mog oca i mog strica. Jeste da nemaju bicikle, al' za bisage bi se obradovali.

      S' poštovanjem
      Kosta Isakov

  Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

  Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

  Link sponzora
    Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po mesecima !!!

  - po godinama !!!

  DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
  novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...