NovoMiloševačka Slika dana - 02.12.2007

Majica Kengur Lale...

Majica Kengur Lale...

    Opis: Evo još 'ednog e-mail-a, "kojog smo primili" pre neki dan odNašog" Kengur Lale iz "Oustralije":

    Postovani !

    Otrovala me je ova nova kompjuter tehnika, a posebno sajt Novog Miloseva. Sa odusevljenjem sam promatro Milosevacku Sliku dana - Kengur Lala, kao i sve ostale slike i jednu od sviju, koja mi je najvise upala u oko je Slika dana - 20.11.2007 - mladi Mesec iznad karlovacke Crkve. Delo je umetnicko i svaka mu cast ko je zapazio.
    Ovde u ovome gradu na obali pacifickog okeana oko 1000 km od Sidneja (Sydney) i oko 90km od Brisbejna, glavnog grada ove Australske pokrajine, a zove se Gold Coast - Zlatna Obala, koji broji oko 500,000 stanovnika i jedan je od skoro najpopularniji destinacija za turizam. Ima dosta ovih prirodno nadarenih likovnih umetnika od kojih ces po neke skoro svaki vikend naci uvece na prometnim coskovima kako sede (bez balvana) i mame musteriju da ih na brzinu nacrtaju po povoljnoj ceni za uspomenu. E pa odnecu obadve te slike karlovacke Crkve i mladi mesec, da mi lepo umetnicki precrtaju na malo vece parce papira i ponosno cu uramiti u ovaj moj stan. Nemate pojima koliko mi je drago da sam Vas otkrijo i da nije Vas nebi ni ove dve divne slike bilo.
    Evo saljem i dve moje slike - razlog je da pokazem da bezobzira sto sam vec oko 41-dnu godinu ovde, jos uvek sam LALA. Imam nekoliko takvi majica i nosim ih cesto.

    Australijanci zagledavaju sa upitnim pogledima, a cim vidim da me neko promatra i zapocne da se smijucka, onda odma znam da je zemljak.
    Necu prevadjati ono sto pise na ledjima moje majice, to se lako prevede na lalinski - bez po muke.

     Puno pozdrava iz zemlje kengura - izvinte na dosadi, nevolem da dosadjujem, ali nemogu da izdrzim - otac me materin, pa sta da radim?

    Slobodan Kikić - Kengur Lala iz bela sveta

Slobodno mi pišite...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...