NovoMiloševačka Slika dana - 15.02.2008

Opravdana primedba...

Opravdana primedba...

    Opis: Dobili smo još 'edan e-mail, "sas" čini se opravdanom primedbom:

    Šta se to pobogu događa sa Vama Miloševčanima. Za Vas kao da je vreme stalo. Do sada je barem jednom mesečno, a ako ne i češće, jedna od Slika dana bila posvećena pivu, što se morate priznati nije odavno desilo. Evo pogledajte: ovog meseca nema ništa o tome, prošlog meseca je bilo nešto o čaju, rumu i rasolu, a u decembru je pomenuta rakija. Pa šta je to sad, zar više nemate tema o tome ?

    Razočarani pivopija-posetilac

    Ajaov - mi "Milošefčani" da nemamo tema o pivu - ta "svaki dan" bi mogla da "bidne" Slika dana "naTu temu, kav" što ga i "svakiDan trošimo", pa evo:

    Razbol'o se ja "jedared", a sve je to počelo tako, kad' sam "pridVeče" pijući pivo, "osetijo" kako mi se diže "tamparatura". "Više puti" sam ja "naGlas govorijo" šta me "sPopada", al' badava..., niko ništa da preduzme - deca su se "sIgrala", mati dremala pored peći, a čak ni "moja doleko bolja polovina uubšte" nije obraćala pažnju na moje žalopojke, neg' je 'ipnotisano gledila neku TV seriju..., al' ni da me "poGledi"...
    Dobro..., možda ima nečeg "uTom", što neki "tvrdidu" da smo mi Lale "zdravo jako gnjecvi" kad' se "razBolemo", no taj put baš i nije bilo svejedno, pa sam poč'o da kukam !!!
    I najzad..., kaže meni moja mati:

 • Bože..., pa što lepo "neUzmeš termometer" i izmeriš "tamparaturu" ?

 •     Poč'o ja da objašnjavam, kako bi trebalo tako pod "tamparatururom", da idem skroz "uDrugu, ladnu sobu", pa da "ondak" skidam džemper i ostale "bulje", da bi "uobšte" mog'o da "turim termometer pod pazuv", a sve se nadajući da će moja "gospoja preduzeti određene korake", kad' se i oglasila "neSkrećajući" pogled "sas" TV-a:

 • "Metni termometer uTu" tvoju kriglu "sPivom" - svakako će biti ista "tamparatura" !!!
 •     P.S. - Slike dana dodatak - a evo šta nam je posl'o "jedan drugi posetijoc", pa probajte da "razČitate", šta "dobljavate", kad' "sas" pivom saberete još nešto:

      

  Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

  Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

  Link sponzora
    Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po mesecima !!!

  - po godinama !!!

  DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
  novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...