NovoMiloševačka Slika dana - 03.11.2009

O modnim agencijama...

O modnim agencijama...

    Opis: "Preknjuče" smo Vam "naSliku" dana, pod naslovom - Foto "Kojićova" - modna seansa ..., "preKazali" Radojku i Sanju, polaznice kursa za manekene i modele, u "organizaciju" Elit model luk - agencije Selekt iz "Bevograda", koja "naŽalost" nema svoj web-sajt, a da bi Vam i' "preKazali"...
    Kurs je "obdržat" u "Kikindu" i traj'o je mesec dana, "subatom" i nedeljom po jedan sat vremena, a za ukupnu "cenu koštanja" od šest 'iljada dinara !!!
    Završetak kursa za "jedanajst" polaznica se "desijo u kikindcko pozorište, posla" čega je bilo dogovoreno da će se neko iz agencije javiti "za dalje"...
    Profesionlano, kako i treba da "bidne", ljubazna službenica iz pomenute agencije se javila kroz koji dan i zakazala sastanak u "kikindcki" hotel Narvik, radi neophodnog' fotografisanja...

    E paz'te sad' - za šest slika, a koje će u "Svečanu salu" hotela "uSlikati izvestni" Petar Vujanić ( po rečima pomenute službenice - najbolji i najpoznatiji "srbski" fotograf za manekene i foto modele, a i šire... ), trebalo je da se plati:

    250 ( i "slovom": "dvesta" pedes't... ) evra !!!

    Na pitanje Radojkine "matere" u smislu - a šta, ako se nema tol'ko "novaca", dobila je odgovor da svakako "moradu" da "nabavidu", jer inače "slikanje kodOTog" fotografa u "njegov studijo", u "Bevograd, zaTi" šest slika košta:

    900 ( i "slovom": "devecto" ) evra !!!

    Da "neZaboravimo" - samo za "gotave novce" ( keš, solarno ... ) i "odOTi" šest, "komesija" bira - samo dve slike, koje će "kav - metiti" na internet ( ?!? ), a i u katalog', pa..., tek, ako neko "bidne zajInteresovan zaNji" - javiće im !!!

    I "štaĆedu"..., pošto "novaca nemadu", devojke su zamolile Ljubomira Batu Kojića, da i' "uSlika", pa su tako i nastale slike koje ste "vidili" "naSliku" dana...

    Da "neDužimo" dalje, u nedelju su bile u "Kikindu" i "obaDve" su "prid komesijom odbivene", jer se o'ma' "kav jastno" vidi - da su im fotografije, "kav" navodno amaterske !!!

    Eto..., no samo da Vas "podCetimo" da je naš fotograf, a čije modne fotografije možete pogledati i "naNaš" sajt, po FIAP-u, "aktualni svecki šampijon u kategoriju" crno bele fotografije !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...