NovoMiloševačka Slika dana - 05.01.2010

Sas vilama se nije igrati !!!

Sas vilama se nije igrati !!!

    Opis: "Zdravo jako, matore, paorske" vile...

    Dragan Radnović - Gegeš je "bijo" jedan "ot najGrlatiji", ikad' rođeni' Karlovčana ...
    Muzički bi to "bijo" tako, "kav" neki "prvi" tenor, al' nenormalno jak kad' se prodere !!!
    Makar kol'ko da "prpoče" bilo koja "mešina" i to na "pun gas", pa čak i "brez aspuha", opet bi se čuo njegov glas kako nešto "furtom divani" !!!
    Ta kak'i "mikrafoni i pojačala" - on kad' bi "zaPevo", muzičari po kafanama il' svadbarskim il' vašarskim "šatrama" bi o'ma' pomislili, da im se "razGlas poKvarijo" !!!
    Kao pravi domaćin "paor", bijo je i član crkvenog pevačkog društva, "di" se naravno isto tako dobro "izTico"...
    Takođe je "bijo" i velik' "šeret sevoski", pa je uz "taki jaki" glas, uvek "držo" glavnu reč u bilo "koje društvo" da se nađe...
    Pominjali smo ga "odena" više "puti", a izmeđ' ostali' i "naSliku" dana od 22.02.2006-te...

    E..., "jedared" su se tovarile bale slame kod njega "naNjivu" i u jedan momenat je 'teo da skoči "sas" prikolice, a onako da "poBode" vile "uZemlju", pa da se "kav jašući sas" dlanom oslonjenim na vr' "sapišta", spusti do "dolena"...
    Al' avaj..., vile su do balčaka propale "uZemlju", dlan je "sklizno", pa je "držalje ot vila" sve razderalo izmeđ' Gegešovi 'nogu: pantalone, gaće i da 'prostite, što ono "kažedu" - kesu "ot života" !!!
    Daj 'itno "za" bolnicu u "Bečkerek" i o'ma' na 'iruško "odeljenje, pravac" na "aperacijoni astal"...
    E sad', dal' se tu nešto "priRačuno" onaj "onestezijolog", što "uspavljiva" prilikom "aperacije" il' se tu nešto drugo desilo, uglavnom Gegeš se "proBudijo" pre vremena - još dok su ga ušivali !!!

    Ono što je "ondak sledilo", pomenuta bolnica nikad' "doTad", a i "odTad" nije "doŽivila - pacijenat" je tako "zdravo jako" poč'o da se dere "ot" bolova, da se to čulo ne samo "uTu" zgradu, neg' u "celi medecinski center" Dr Đorđe Joanović, a i još šire - sve se "orilo" od "silne" dernjave !!!

    Kažedu, da se "medecinska sestrica spasila", tako što je zapušila uši "sas" dlanovima, a jadni 'irurg i onaj "onestezijolog" nisu mogli, jer su im ruke bile zauzete "sas" poslom, pa su o'ma' "zaTim" morali da "idedu" kod "ušnog" doktora na pregled...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...