NovoMiloševačka Slika dana - 31.10.2010

NM klupa ispridKuće, a iz Kanade...

NM klupa ispridKuće, a iz Kanade...

    Opis: Evo još 'ednog, meni posebno dragog e-mail-a:

     Dragi Kume,

     odavno sam se kanio da ti posaljem sliku klupe ispred moje kuce, da vidis da mi Lale negujemo stare obicaje, pa cak i kad zivimo u dalekoj Kanadi. Naravno da to nikada nece biti isto kao u Banatu, ovde nije obicaj da komsije malo zastanu u prevecerje i prodivane sa domacinima, sto je glavna svrha te klupe. Ali svejedno, meni je uvek nekako drago kad je vidim da stoji tamo, pa makar bila i prazna.

    Konacno sam je uslikao bas pred samu akciju sklanjanja "spoljasnjeg namestaja" pred zimu, zao mi je da propada sledecih sest meseci zbog loseg vremena. Znas, ovde u Kanadi smo se ranije salili da mi imamo samo tri godisnja doba, zimu, juli i avgust. Sa dolaskom ovog cuvenog globalnog otopljavanja, zima se skratila na manje od sest meseci, pa se samim tim i period upotrebe klupe produzio.

     Puno srece u buducem radu, ovaj sajt je sjajna prilika za nas rasute po svetu da ostanemo u toku sa dogadjanjima kod Vas.

     Pozdrav,

     tvoj kum Predrag Isakov (od Perkovih).

    Dragi Kume, "fala" lepo za prilog i samo da znaš, da je tvoja klupa "priDodata" ostalim', pod rednim "brojom" osamdes't i četiri, a na stanicu - NM klupe "ispridKuće"...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...