NovoMiloševačka Slika dana - 30.11.2010

BKC gostuje u Istru !!!

BKC gostuje u Istru !!!

    Opis: Evo zvaničnog "saobštenja" iz "Bantckog" kulturnog centra:

     Redakcija i autori Banatskog kulturnog centra u saradnji sa SKD "Prosvjeta", Gradskom knjižnicom u Umagu i Brankom Jankovim, u periodu od 30. 11. do 04. 12. 2010. godine, u okviru gostovanja u Istri, posetiće nekoliko gradova: Trst, Novigrad, Poreč, Rovinj, Pula (Sajam knjiga u Puli), Umag, Opatija i Rijeka.

    U sredu 01. 12. 2010. u 20:00 h u Gradskoj knjižnici u Umagu i u četvrtak 02. 12. 2010. u 18 :00 h u prostorijama SKD "Prosvjete" (čitaonica "Dositej") u Rijeci održaće se promocije delatnosti Banatskog kulturnog centra.

    Na ovim promocijama učestvuju: Radovan Vlahović, književnik, govoriće o kulturnom aktivnostima i izdavačkoj delatnosti BKC-a, o preduzetništvu u kulturi i o svojim knjigama; Branko Jankov iz Umaga, autor čija je nova zbirka pesama "Perleska duša od znoja i prašine" nedavno izašla u izdanju BKC-a; Senka Vlahović, vizuelni umetnik, predstaviće svoje stvaralaštvo.

    Biće prikazane video projekcije fotografija autora BKC-a: Ljubomira Kojića, Dragana Belića i Lajoša Mesaroša.

    Eto prilike, da se naše brojne "posetijotckinje" i "posetijoci izIstre" i lično "upoznadu sas" redakcijom i nekim "ot" autora "Bantckog" kulturnog centra iz Novog Miloševa...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...