NovoMiloševačka Slika dana - 16.12.2010

Referendum MSD NM - još tri dana !

Referendum MSD NM - još tri dana !

    Opis: Firma Italtex-Intimo, "jučeraske uSlikata"...

    Zajedno "sas" dana'njim, ostalo je još tri dana, za glasanje na referendum za uvođenje Mesnog samodoprinosa Novog Miloševa ( u "daljnji tekst" - MSD NM ), a za "perijod ot" 2011-te, pa do 2016-te !!!

    U "Mesnu zajednicu" ( u "daljnji tekst" - MZ ), se pažljivo "pratidu" glasački spiskovi, "u smislu" - ko je sve iziš'o, a ko još uvek nije i možemo konstatovati, da je dosada'nja izlaznost u "očekivane granice", al' da treba i dostići cifru od 2622-oje glasača, koji pozitivno "glasadu", a da bi referendum usp'o !!!

    Pitate se "cigurno sadekana - otKud" baš Italtex-Intimo, na dana'nju Sliku dana, a koja je u "promotivan, mali serijal", da bi pospešili izlaznost za MSD NM ?!?

    Odgovor je jednostavan..., "uTu firmu" je "zapošljeno okolo trista" radnika !!!
    Više stvari je opredelilo "Talijana", da otvori firmu, baš "kodNas" u "Miloševo", izmeđ' ostali i "zaTo" što je im'o čistu "papirološku situvaciju", što se tiče industrijske zone, priključak za "štruju, slobadne telefonske lenije", zemni gas i ostalo, a što je "sve urađeno icinijativom" Mesne zajednice i dobrim delom "izFinancirato" iz "financijski sredctava" Mesnog samodoprinosa !!!
    Da "takvo šta" nije im'o, "opredelijo" bi se za neko drugo mesto, a evo sad' smo svedoci da se firma "proŠiriva", što znači da će biti potrebe za još radni' mesta !!!

    U "vezu sas oTim", moramo dodati i "sledećo - naNašu naslovnu stranicu" imate "takoZvati" banner-link za:

    

    ..., "daklem", za "gotav projekat" Industrijske Zone "JUG", "di" bi se stvorili uslovi, za otvaranje novi' proizvodni' pogona, što je znak jednakosti "sas" novim, radnim mestima !!!
    Nezvanično, sada'nji "vlastnik" Italtex-Intima, na "osnovi" iskustava je voljan dovesti još 'ednog' "zajinteresovanog" Talijana, koji bi svoj kapital "uložijo" u proizvodni pogon, "sas" početnim potrebama za dvesta radnika !!!
    Takođe nezvanično, "javijo" se i jedan naš "Milošefčan", koji je već "odavna uspeštan bizmismen" u "Sloveniju", da bi takođe "otvorijo" jedan proizvodni pogon "uTu" zonu...

    Ako još i uzmete da će, kako je to mi "Milošefčani zovemo", buduća banja na "drugu lokaciju, okolo" Kaštilja ( "oČim" ćemo svakako posvetiti jednu Sliku dana... ), imati potrebe za "atprilike dvesta" radnika različitog profila, s'vatićete, da će se uskoro, ne samo z'ustaviti odlazak u veće "varoši", naši, mladi' ljudi, neg' će se, daće Bog - "mlogi" i vratiti !!!

    Da bi to bilo ostvarljivo, mi moramo izgraditi osnovnu "energetcku" i ostalu "štrukturu", čija bi početna, "financijska sredctva" bila iz Mesnog samodoprinosa Novog Miloševa, a za "perijod ot" 2011-te, pa do 2016-te godine !!!

    Bilo bi "zdravo jako lošo", ako bi sad' "prikinuli projekat" Industrijske Zone "JUG" i "zaTo - iziđ'te" na referendum za uvođenje MSD NM i glasajte po Vašoj slobodnoj volji !!!

    NASTAVIĆE SE...

    

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...