NovoMiloševačka Slika dana - 03.04.2011

Uspesi KK Mladost iz NM-a II !!!

Uspesi KK Mladost iz NM-a II !!!

    Opis: Evo i drugog izveštaja naši' karatista:

    Dana 27.03.2011. pod pokroviteljstvom Srpske karate Unije (SKU), u Subotici u sportskoj hali "Dudova Suma", odrzan je XII Medjunarodni Super Enpi Kup u karateu.
    Takmicenje je bilo za sve uzraste i kategorije, od poletaraca do seniora u katama i borbama (ekipno i pojedinacno). Ucestvovalo je 1350 takmicara, iz 104 kluba iz 11 zemalja (Slovenija, Nemacka, Madjarska, Poljska, Crna Gora, republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Slovacka, Makedonija, Rumunija i Srbija).
    Dan pre takmicenja (26.03.) Takashi Tokuhisa je odrzao seminar, na kome se obradjivala kata Sochin i bazicna tehnika. Takashi je rođen 1947g., u mladosti trenirao aikido i dzudo od 1962 g. se počeo baviti karateom. 1969 g. postao je apsolutni prvak Japana. Kao student trenirao je u Šotokan karate centru, koga je vodio legendarni majstor karatea Nakayama. Životni put ga je doveo u Sloveniju da bi podučavao karatiste sa područja bivše Jugoslavije. Bio je najbolji mladi japanski instruktor u Evropi.
    Na takmicenju je ucestvovao i nas klub sa 21 takmicarem i osvojeno je 36 medalja od toga: 14 zlatnih, 7 srebrnih i 15 bronzanih.
    Karate klub "MLADOST" je osvojio 3. mesto u generalnom plasmanu.

     U ekipnoj konkurencij, medalje su osvojili:

    

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...