NovoMiloševačka Slika dana - 15.04.2011

Važno saobštenije iz PO VTK JT !?!

Važno saobštenije iz PO VTK JT !?!

    Opis: Evo šta su "neValjalci, oni jedni brezObrazni" uradili - "strušili" su "zvaničan" sajt - Posebnog Odeljenja za "visoko-teknološki" kriminal "Višog" javnog tužilaštva u "Bevograd" !!!

    "Kav" što vidite na "naslovnu fotografiju", trenutno "naTaj" sajt "stoji" važno "saobštenije", a trebalo bi da stoji ovako:

    Međutim, nekol'ko dana, "đubradi hackerski" su svašta pisali po njemu...

    ..., a "pridKraj", dok to nadležni organi nisu primetili, naslovna strana je izgledala "kav chat", pa su po njemu uživo pisali, oni što su se ulogovali !!!

    E sad'..., pitate se "cigurno", a kak'e to veze ima "sas" ovim sajtom i Novim Miloševom ?!?

    Pre "neku godinu, prid" neke lokalne izbore, neki, da tako kažemo - šaljivždija, "priko" nekog internet bloga, je lažima pokuš'o da "uKalja" ugled, nekol'ko poštenih i časnih "Milošefčana", a da bi kandidati njegove stranke pobedili ( uzgred budi rečeno - "niJedan" mu nije proš'o... )...

    Autor tog' bloga je "ostavijo mlogo" tragova po "cyber prostoru", tako da je ubrzo bilo "jastno" o kome je reč, no kako je "uTo" vreme, za nadležan sud, to još bila nepoznanica, dali su predlog, da se obratimo "novoOsnovatom" - Posebnom Odeljenju za "visoko-teknološki" kriminal !!!

    U ime nas, desetak "Milošefčana, obratijo" sam se "pomenutim" i posle kratkog razgovora, inspektorka je tražila da joj pošaljem dokaze i to ne elektronskim, neg' - pismenim "putom" !?!?!?!?!?!?!?

    O'ma' sam znao, da "odOTog odeljenja" - neće biti ništa...

    A dokazi koje sam im posl'o su bili tak'i, da bi i malom detetu, koje je barem "uPisato" na "fejsbuk", sve bilo jasno !!!

    Baš me interesuje, dal' će i kako će sad' reagovati, kad' je neko njima "oKaljo" ugled, poštenje i čast !!!

    E "neZnam" dal' je to istina, al' po raznoraznim internet forumima, "kažedu", da kolega "natzornik" sajta PO VTK JT ( ..., ako je samo jedan... ), ima mesečnu platu "ot priko" - sto 'iljada dinara !?!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...