NovoMiloševačka Slika dana - 05.09.2011

Brze pruge Srbije u NM-vo !!!

Brze pruge Srbije u NM-vo !!!

    Opis: "NeZnam"..., dal' se baš svi sećate, početka nesrećni', devedeseti' godina prošlog veka, al' "krilatica" - Brze pruge Srbije, je trebala da nas ubaci, "direk" u "jEvropu" !!!

    Da nesreća "bidne" veća, to je "proPagiro" prvi "precenik" Vlade Srbije, a pod "miloševićom", dr Dragutin Zelenović, moj profesor "sas" Fakulteta "teknički" nauka iz Novog' Sada !!!

    Diktator ga je "smenijo posla" martovski', ulični' demonstracija u "Bevograd", 1991-ve godine, više "zbogTog", što je 'teo da razvije nov' ekonomski program, a "brez" njegovog znanja, neg' zbog podržavajuće pregovaračke pozicije "sas" opozicijom, "posla" čega je "istero" tenkove na "sokake srbske" prestonice...

    Al' baš "negdi" o'ma', "posla" "jogurat" revolucije, milošević je na Kosovo odn'o sve nove šine, koje su bile postaljene "prid montiranje", pored pruge izmeđ' Novog Bečeja i Novog Miloševa i tako nas "uNazadijo", ko zna još kol'ko godina !!!

    Naši stariji "Milošefčani" su pričali, da je i Tito odn'o jednu novu garnituru šina, al' za Albaniju, tako da se mi još uvek koristimo "sas" šinama koje su posta'ljene za vreme "Austro-Ugarske", još "sKrajom devetnajstog" veka !!!

    "DoSad naBrojato" je važno da se "neZaboravi", no pogledajte naslovnu fotografiju, koja je "uSlikata sas" nadvožnjaka "priko" pruge Novo Miloševo - "Subatica" !!!

    Jel'de da izgleda, "kav" da šinobus "zdravo jako" juri i da ne poverujete, da je šinobusovođa, čak i "stigno" da mi svirne "sas serenom" ?

    "ZaPravo..., jurijo" je jedno trides't..., "kav" oni iz "Maratonaca"..., al' "barem" izgleda, da samo "kodNas" u "Novo Miloševo", baš "zdravo" jako juri !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...