NovoMiloševačka Slika dana - 15.09.2011

NM-čki, palitički flaster !!!

NM-čki, palitički flaster !!!

    Opis: "KodNas" u "Miloševo" se za trotoar, kaže - "flaster"...

    "Skoro" nije bilo tak'og čuđenja "Milošefčana, kav" što je to bilo "uZadnji" nekol'ko dana, kad' je o "trošak" Mesne zajednice, izvađen "zdrav" i čitav "flaster" od "cigalja" i "naMesto" njega "udaren" nov, "novcijat" beton, a na "Glavnu karlovačku, sas sunčane strane", izmeđ' "sokaka" M. Pajić i S. Miletića !?!

    "Zadnji put" je "takvo šta" u "Miloševo radijo", sad' već pokojni, "sevoski" Baba, Milenko Pajić, "sPočetkom", još rado sećati', srećni' i "brezBrižni" osamdeseti' godina prošlog veka !!!

    "NaTren" su neki pomislili, da su se ta vremena vratila, "kav" što su to mislili, kad' se 2005-te godine, "menjo" - Flaster isprid MZ...

    Zamislite, pored tol'ko "neIzvršeni" odluka, članova Saveta Mesne zajednice, pored tol'ko dugovanja "fuzbalerima", karatistima, košarkašima, "horistima, falklorašima, Banatckom" kulturnom centru i tako dalje, da još ne i pominjemo "nePokrpljene asfalte" po "sokacima sevoskim, vrhuška" je dala "silne novce", omiljenoj joj "firmi" ( koja i nije iz Miloševa"... ), a za betoniranje, mada se to moglo, "kažedu štručnjaci", uraditi po najmanje duplo, jeftinijoj "ceni koštanja" !!!

    "PriTom" je "zdravo jako" važno "naPomeniti", da za navedene radove, ne postoji ni jedna, jedina odluka članova Saveta Mesne zajednice, nit' su "isti obavešćeni oTim" !?!

    Sasvim slučajno, ista, "omiljena firma" je istovremeno izvodila radove, na još najmanje 'edno mesto...

    Sasvim slučajno, prošlog meseca smo imali NM Sliku dana, a na "temu" - Flaster u radu !!!

    Tu se tačno "vidilo", kako pravi domaćini, "priSložidu flaster ispridKuće, brez" obrzira, koji je materijal u "pitanje" !!!

    Evo i dokaza..., pogledajte kako izgleda "priSložena ciglja flasera" suprotno od pomenutog "ćoška", to jest' o'ma' od S. Miletića, ka Ive Lole Ribara !!!

    "Jalde" da Vam se čini, da je neuništiva i da nije baš "nuždno" u "ova teška vremena", tek tako baciti je - a ?

    A pre i "posla preKazatog" parčeta "flastera" na "naslovnu fotografiju, kav" i "prikoPuta", da ne govorimo "zaDruge sokake, stvari stojidu", što ono "kažedu" - da "poKrješ" vrat !!!

    Naravno, meštani su vrlo brzo zaključili "oČim" se tu radi - čista "palitika" je u "pitánje" !!!

    Reč - "priLetač", baš i nije tako često u "upotrebu kodNas" Srba, al'..., kad' "isprid" tog', još dodate reč - "palitički", stvari "poStajedu mlogo jastnije" !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...