NovoMiloševačka Slika dana - 04.11.2011

Kučići, rase avlijaner...

Kučići, rase avlijaner...

    Opis: Kućići, rase "avlijaner"...

    Taman su tol'ko "naRastili", da sad' "svaki dan trčidu zaMnom odKuće", pa do PC-dućana BaoDra S.T.R. i "natrag", a u pitanju je dva kilometara i dvesta "meteri" u "jedan pravac", pa tako "dvaRed naDan", jer idem "kući" da ručam...

    Još "kav mali" su ostali siročići, jer su im "meteru odneli šinteri", al' su "naSreću" bili dovoljno "veliki" da "priŽividu", a nju ste imali prilike da upoznate "naSliku" dana od - 15.04.2010-te...

    Evo da ponovimo tu naslovnu fotografiju:

    ..., jer je bitna da dana'nju priču...

    Ona je na čelu povorke i jedina je ženka, a svi ostali su kerovi. Posla "izvestnog" vremena, "pribila" se "kodNas kući" i oštenila je šest štenaca, maltene od svakog onog "obožavaoca saSlike", po jedno !!!

    E, kad' joj se to isto dešavalo poslednji put ( pre neg' što su je odneli šinteri... ), jedno pet-šest dana je za mojim biciklom, prvo trčala ona i još isto tol'ko obožavalaca, "kav" dana !!!

    Dal' možete da zamislite tu "situvaciju" ?!?

    Mislim da "neTreba" da Vam "priPričavam dovikivanja usput", al' jedno moram !!!

    Elem, teram ja "bicikli", tako "sas" svom, "oPisatom" povorkom, kad' me je i "sas aftom" obiš'o "opatekar sevoski", Slobodan mr Isakov ( od Perkovi'... ), "sas smijom", što ono "kažedu" - od "uveta", do "uveta" !!!

    Ubrzo "zaTim" mi je i "zaZvrjio" mobilni telefon i naravno "bijo" je to on, pa mi je opet uz "smij, proKomentariso sledećo":

 • "Gledim" ja "izDalje" i "mislim se", koji li je ono "prostul", što vodi pet kera iza njegovog bicikla..., ha, ha, ha..., kad' ono "ispalo"..., ha, ha, ha..., da je to moj najbolji drug - Dragan Belić..., ahaaa, ha, ha, haaa !?!
 • Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

  Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

  Link sponzora
    Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po mesecima !!!

  - po godinama !!!

  DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
  novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...