NovoMiloševačka Slika dana - 16.12.2011

Izbor lekara, ..., ...

Izbor lekara, ..., ...

    Opis: "NaSliku" je zdravstvena "ligitimacija" iliti knjižica, kako se to "danaske" kaže...

    "Kažedu" neki, da "onaka, kaka" je bila ranije, još je i mogla da se "zove" knjižica, al' ovo parče kartona "triRed" savijeno, nikako "neMož" !!!

    E sad', nije nam to dana'nja tema, al' je nekako u "vezu soTim"..., "najIme", od "pre neki dan", niko "neMož" da overi datum važenja "naNju, doGuđ" se ne priloži popunjena - IZJAVA O IZBORU I PROMENI IZABRANOG LEKARA ( Obrazac IL ) !?!

    I sad' su svi besni "naTu" odluku il' zakon, šta je već u "pitanje", jer se u ova teška vremena "dangubi" po ambulantama, a "brez ikake nužde" !!!

    "Šereti sevoski" su o'ma' "pustili buvu", da će sledeća tak'a gužva biti u "milicijsku stanicu", jer niko neće smeti da "iziđe" na "sokak", ako nema svog', "izabratog milicajca" !!!

    Posla tog' dolazi "naRed" pošta, "di" će se vršiti izbor za omiljenog poštara, jer ako nemate "izabratog", nika'ka pošta Vam neće stizati !!!

    I tako će redom, morati da se "biradu": učitelji, profesori, željezničari, vatrogasci, "lektričari, gasadžije, vospitačice, obštinari, kumunalci" i svi ostali, koji su na "državni, platni spisak"...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...