NovoMiloševačka Slika dana - 20.12.2011

Čestitke povodu sedmog rođendana !!!

Čestitke povodu sedmog rođendana !!!

    Opis: Izmeđ' ostali, jednu čestitku moramo izvojiti od ostali', a to je tekst i fotografija, koji su "jučeraske izišli naNaš" vojvođanski list Dnevnik, čiji je autor "Kumančovan", Milan Bozokin !!!

    Milana ste imali prilike da upoznâte, "naSliku" dana od 21.10.2007-me, "pod naslovom" - Poseta iz Dnevnika...

    Inače i on je "bijo" jedan od oni' posetilaca, koji su bili "razočarati", kad' nam je sajt komplektno ubris'o bivši, "neSrećni", sekretar Mesne zajednice, Saša Vojnović i koji dugo nije mog'o da nas nađe, na "novu" internet "atresu"...

    Pored pomenutog članka, Milan nam je čestit'o i "priko" e-mail-a:

 • Dragi prijatelji, srdačne čestitke za 7. rođendan predivnog sajta.
      Samo nastavite tako i narednih 77 godina.
      Odlični ste. Milan Bozokin, novinar "Dnevnika", a u Novome Sadu.
 •     Milane..., "mlogo fala"..., lepo je imati takvog prijatelja !!!

      Evo još nekol'ko dragi' čestitki:

 • Srećan rođendan sajta i još mnogo,mnogo godina da ga pratimo.
     Prijatelj sajta i njegovog tvorca Pajo, Loznica.
 • E, pa dragi nadzorniče, ne znam šta na to da kažem. Sajt je uvek skoro isti, bivali precednik S.V. je tvojom aktivnošću, a možda i argumentima morao da preda ključeve MZ Novo Miloševo (teška srca), ali kaže se da Božiji mlinovi melju polako, ali melju, melju. Ja sve što sam pisao na konto njegove rezignacije, sam pisao uglavnom iz tvojih i ostalih tvrdnji, a bogami malo sam i bio rezervisan šta ako pogrešim, a to nije baš tako. Ustvari jesam Miloševčan i nije mi baš sve jedno ko tamo vedri i oblači iako ja, do sada, u tome Miloševačkom životu toliko ne učestvujem, ali krv nije voda, a di će kuga nego u svoj rod.
      Daklem, srećan rodjendan, 7. po redu, a na današnje navečerje Sv. Nikole neka dobije od mame i tate sve potrebne domaće vaspitne nauke, jer brez otog nema ni budućnosti pa makar kakve škole završijo i funkcije zastupao. Ako dozvoli da ga novci povuku na svoju zlu stranu, iz zla se neće izvući nikad. No, a sada kada na jesen podje u prvi razred, neka to bude Srpska škola a učitelj Sv. Otac Sava, pa onda sve na ovamo samo časni i pošteni Srbi. A kad sve to svari onda malo svetskog i belosvetskog šlaga da to sve osladi, jer kako jedaan moj prijatelj kaže: "Srbija će zavladati svetom", pa ajde da mu verujemo jer njegova duša je pesnička, a što je u pesmi pevati se mora.
      Sve najbolje, Srećni vam svima nastupajući praznici, a VOLTE SE I MNOŽTE SE, jer vidim da su svi sokaci prazni, nema više onog dečijeg vriska. Kada pogledam kraj oko karlovačke mline, bilo nas jedno 40 a gle sada niko. Nedajte da izumre jedno od najvećih Banatskih sela !!!
      Pozdravlja vas vaš prijatelj Bora.
 • Srdačne čestitke povodom rođendana.Za ovih sedam godina Novo Miloševo se vinulo u beli svet i steklo mnogo pravih prijatelja. Ka Suncu Kuma Dr agane. I obrnuto.
      Kuma Joca
 • Čestitamo Vam sedmi rođendan i želimo sve najbolje.
      LJ i D iz Ljubljane
 • SRECAN RODJUS.....
      Ferenc Erdeg
 • Poštovani Babo, srećan 7. rođendan "Vašom" i "Našom" sajtu, i da ste mi obojica srećni, zdravi i vedri u mnogaja ljeta. Živeli!!!
      Miloš Filipov
 • Srecan rosdjendan i puno uspeha u daljem radu!!
      Gordana Glavaški
 • Srećan divan dan!!
      Mika Dunja Pajić
 • Srecan rodjendan i puno uspeha u daljem radu...
      Vladimir Ćurčin
 • Jedinstvenost i prepoznatljivost je to što Vas krasi.
       Srećan rođendan.
       Jan Valo
 • Veliko postovanje za Vas, od nas iz dalekog CHICAGA, cestitke za rodjus, od bosanca na sluzbenom putu, ne svojom krivicom..., p1 s1, nek zivi ljubav i respekt sviju nas,volite se mili moji..., vozdra
      Zeljko iz Chikaga
 • Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

  Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

  Link sponzora
    Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po mesecima !!!

  - po godinama !!!

  DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
  novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...