NovoMiloševačka Slika dana - 16.01.2012

Vandredni izbori za Savet MZ NM 2012-te

Vandredni izbori za Savet MZ NM 2012-te

    Opis: Eto..., "kav" što smo Vam i obećali - u nedelju 22-og "ovog", su "vandredni" izbori za članove Saveta Mesne zajednice "Novog Miloševa" !!!

    Ove nedelje ćemo se baviti "sas" izborima, a u cilju, što "većog" broja "izlazaka" glasača na izborna mesta, jer je od strane "predhodne palitičke vrhuške", doveden u pitanje obstanak" naše Mesne zajednice...

    Da "neDužimo, kako stvari trenutno "stojidu, svakojakim, naČastivim rabotama", selo je "uTerano" u "dugove" izmeđ':

 - dvades't pet i trides't "milijona" dinara !!!

    Kad' se taj iznos podeli "sas brojom" meštana Novog Miloševa, a koji "imadu" pravo glasa, "isPada" da je svaki "odNji", voljom "pridProšle" i prošle "vrhuške, brez" svoje volje i znanja, dužan "priko":

 - pet 'iljada dinara !!!

    Nije kraj..., svako zna, kol'ko mu se "nonaca skida" za Mesni samodoprinos "Novog Miloševa", no, ono što "neZna", je to, da je trećina "odOtog išla" na plate "zapošljeni" u "Mesnu zejdnicu", od čega je najveći deo, "direk" iš'o "uDžep" smenjenom sekretaru, Saši Vojnoviću, što je do pre dva "iPo" meseca, bila najstrožija moguća tajna !!!

    I sad', šta se trenutno događa ?

    Događa se to, da nekol'ko bivši' "fukcijonera", koji su doveli selo u ovak'u "situvaciju", poziva na bojkot "zaKazati" izbora, pod izgovorom, da im nisu omogućeni uslovi, koji oni "tražidu", a "naSkroz" izvan zakonski' "odredaba" !?!

    Ajde, ako su "sas laganjom" uspeli da "uBedidu" neke članove "njini" lîga, pokreta, stranaka, pa zamislite i još "rigijona" il' kako se već "sve neZovedu", na "mesni nivo", al' kako su uspeli one njine "gorena" da "privaridu - nimi je jastno" !!!

    Ruku "naSrce"..., da sam ja, "neDaj" Bože, "takvo šta radijo, kav" što su oni radili, meni bi bilo sramota da se kandidujem na izbore, pa možda se "zaTo" i oni nisu kandidovali... il' možda im oni "njini odozGorena, zbogTog" nisu ni dali da se "kandidujedu" ?!?

    "uOstalim"..., sve i da "oćedu, neBi" ni mogli da se "kandidujedu", jer je "isprid" MUP-a Srbije, "protivu" nji' "krenut izTražni" postupak !!!

    A što "ondak poZivadu" na bojkot izbora..., "nimi" je "jastno" !?!

    Bilo kako bilo, do izborne ćutnje u "četvrtek" u ponoć, svakodnevno ćemo Vam "ôdena preKazati", šta se i kako se radilo, od čega štete nema samo "našo" Novo Miloševo, neg' i naša "obština" Novi Bečej, "kav" i naša Autonomna Pokrajina Vojvodina !?!

    Drage meštanke i poštovani meštani Novog Miloševa..., izađ'te na svoja izborna mesta, u nedelju 22-og "ovog", u što "većom" broju i "soTim jastno poKažte", da bojkot "nePostoji", a samim tim' i da "vrhuškin" povratak nije ni' poželjan, a ni' moguć !!!

    P.S. - "izŠtampaj" i širi dalje - verzija za štampu !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...