NovoMiloševačka Slika dana - 29.01.2012

Promocija 4-ir knjige Radovana Vlahovića

Promocija 4-ir knjige Radovana Vlahovića

    Opis: 26.01.2012. u Banatskom kulturnom centru, u prepunoj sali posetilaca iz Umaga (Hrvatska), Novog Bečeja, Bečeja, Kikinde, Melenaca, Bašaida, Banatskog Velikog Sela, Žitišta, Novih Kozaraca, Petrovaradina, Bočara i Novog Miloševa, održana je promocija 4 nove knjige Radovana Vlahovića koje je Banatski kulturni centar objavio u 2011. godini.

     Promovisane su sledeće knjige Fejsbuk beleški:

 • 1. Nenajavljeno kao smrt
 • 2. Džems Bond u kratkim pantalonama
 • 3. Ode vek
 • 4. Fridrih Niče i Silvija Plat u muško=ženskom frizerskom salonu
 •     Autor Radovan Vlahović je čitao kratke priče uz muzičku pratnju Đusija Kovača i Daniela Mesaroša koji su stare banatske pesme izvodili u rok-bluz maniru.

      Program je vodila glumica Edita Zerebelji Tenji.

       Četiri knjige fejsbuk beleški Radovana Vlahovića su sublimacija autorovih poetičkih i stilističkih istraživanja. U pitanju su četiri različita stilistička pristupa pripovedanja od lirsko meditativne i filozofske proze u knjizi Nenajavljeno kao smrt, preko klasične realistične pripovetke sećanja u knjizi Džems bond u kratkim pantalonama, preko reportažnog hiperrealizna u knjizi Ode vek, pa do poststruktualnog u knjizi Fridrih Niče i Silvija Plat u muško-ženskom frizerskom salonu gde se u pripovedanje unose elementi nadrealnog, apsurdnog, fantastičnog i komičnog. Koristeći internet i Fejsbuk društvenu mrežu, autor želi da nam pokaže da je književnost veoma vitalana i da u vremenu modernih tehnologija ona ima budućnost i neprikosnovenu i besmrtnu vrednost.

  Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

  Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

  Link sponzora
    Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po mesecima !!!

  - po godinama !!!

  DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
  novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...