NovoMiloševačka Slika dana - 31.03.2012

Još edan uspeh naši karatista !!!

Još edan uspeh naši karatista !!!

    Opis: U organizaciji Karate federacije Vojvodine, 25.03.2012. u Subotici je održan International karate tournament, pod nazivom - 13. super ENPI karate cup 2012.

    Domaćin i organizator takmičenja bio je karate klub "ENPI" iz Subotice. Takmičenje se održalo u hali sportova "Dudova šuma".

    Takmičenju je prisustvovalo 1520 takmičara svih uzrasta iz 121 kluba i 200 ekipa iz 12 država i to: Bosna i Hercegovina, Republika Srpska, Slovenija, Makedonija, Rusija, Slovačka, Češka, Rumunija, Poljska, Mađarska, Crna Gora i Srbija.

    Na ovom evropskom turniru karate klub "MLADOST" iz Novog Miloševa se izborio za treće mesto u generalnom plasmanu. Takmičari našeg kluba osvojili su u izuzetno teškoj konkurenciji 29. medalja, od toga 15. zlatnih, 6. srebrnih i 8. bronzanih medalja.

    Pored ovog učešća naša dva takmičara Vukelja Dušan i Vukelja Radmila iz kluba "MLADOST" Novo Miloševo ekipno su se takmičila i za klub "ENPI" iz Subotice.

    Zahvaljujemo se Mesnoj Zajednici Novo Miloševo na nesebičnoj materijalnoj pomoći, što nam je omogućila učešće na evropskom turniru.

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...