NovoMiloševačka Slika dana - 24.10.2012

Vanzemaljci uNaš atar ?!?

Vanzemaljci uNaš atar ?!?

    Opis: Odem ja, tako neki put, kad' je lepo i prijatno veče, a "sas" biciklom nadzornika NM sajta, do "bašajidckog" il' "kikindckog" mosta, "priko" kanala DTD, il' do Crne Bare..., čisto onako da se "malko" provozam i nadišem "friškog" lufta...

    E, tako sam pre neko veče "očijo", baš na Crnu Baru i kad' sam siš'o "sas" bicikla, "odJedared" je od pravca Arače, počelo nešto čudno da sija i da mi se približava !!!

    Šta je ovo..., "poMislijo" sam..., a kako je čudno "zvučijo", nisam mog'o ni da "oŠacujem" o kak'oj se "mešini" radi !?!

    Pravo da Vam kažem..., o'ma' mi je bilo "sumljivo", da to nije "kaki vasijonski" brod, pa sam "zaSvaki" slučaj, iz torbe "izVadijo foto-oparat", da ga "uSlikam", pa šta "bidne" !!!

    Kako mi se više približav'o, tako je i "tle" počelo da se trese, jer je to "nešto", bilo "moćno" !!!

    Rek'o..., "gotavo" je..., "saĆe" izići, neki "mali zeleni" vanzemâljac il' ko zna "kako" čudo i pustiće neku zráku na mene, kad' su i počela vrata da se otvaradu !!!

    Tek "ondak" sam "vidijo", da iznutra sedi čo'ek, prâvi čo'ek, "zemâljac"..., jedan "odNaši" vredni' "paora", koji baš i radi na "zemlji", čak i "noćom", a da bi "poStigo" sve da "poRadi" !!!

    "ProZborijo" sam "sas šnjimena koju" reč i kaz'o mu da liči na prâvi, "vasijonski brod, naŠta" se "naSmijo" i kren'o dalje...

    ..., da bi "uRadijo" i drugu njivu...

    Moram Vam priznati..., da nije bilo svejedno !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...