NovoMiloševačka Slika dana - 02.03.2013

BKC na novosadcki sajam knjiga ...

BKC na novosadcki sajam knjiga ...

    Opis: Banatski kulturni centar je i ove godine jedan od izlagača na Salonu knjige Novosadskog sajma i organizator Evropskog fejsbuk pesničkog festivala i Festivala ilustracije knjige "BookILL Fest".
    Na štandu Banatskog kulturnog centra izložene su knjige u izdanju ove kuće, a postavljena je i izložba ilustracija knjiga koja je juče otvorena, dok će Evropski fejsbuk pesnički festival biti otvoren u danas, 2. marta u 10 časova.
    Juče je Salon knjige svečano otvoren, a zvanična delegacija koju su činili potpredsednik vlade AP Vojvodine i sekretar za nauku i tehnološki razvoj dr Dragoslav Petrović, koji je i otvorio Salon knjige, Izložbu umetnosti "Art expo" i Sajam obrazovanja "Putokazi", direktor sajma Goran Vasić, direktorica Salona knjige Imelda Monarov Čuljak, predsednik Matice srpske Dragan Stanić i drugi posetili su i štand Banatskog kulturnog centra. Direktor Banatskog kulturnog centra Radovan Vlahović poklonio je dr Petroviću knjigu prevod Branka Miljkovića na nemački jezik...

    ..., kao reprezentativan primer mota BKC-a:

    Drvo da bi moglo u visinu, mora u dubinu !!!

    Plodove tog drveta - umetnička dela - možete videti i čuti na ovom sajmu, zato dobrodošli na Salona knjige i programe Banatskog kulturnog centra !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...