NovoMiloševačka Slika dana - 05.08.2013

Bruka i sramota novomiloševačka I !!!

Bruka i sramota novomiloševačka I !!!

    Opis: Drage "posetijotckinje" i poštovani "posetijoci"...

    Znate i sâmi, da se uvek trudim, da "predctavim našo" selo, u "najBoljim mogućim"...

    "Kav" i sve u životu, desi se "kadGuđ" i nešto "lošo", a što se "neMož" sakriti i "neTreba" da se "sakriva", tako da ću u sledeći' nekol'ko rečenica to i priznati...

    "Daklem", došlo je "dotlena", da se deveta po redu ( neki "tvrdidu" deseta... ) Štrudlijada iliti "Gibanicijada", kako to mi "Milošefčani" kažemo, bojkotuje !!!

    I pala je vêlika bruka i sramota "naNašo" selo !!!

    Svi "znadu", da je "zaTu" manifestaciju najviše zaslužno "našo" Kolo "srbski" sestara i "njina precenica", Draginja Draga Nedin...

    Jedini i zvanično "registrovat" brend, koji Novo Miloševo ima, je štrudla iliti "gibanica", što i veće sredine "nemadu" i dobro se zna, da je "zaTo" zaslužna isključivo Draga, njenim trudom, voljom i upornošću !!!

    Već Vam je iz pogleda ove gospođe, potpuno jasno, da se "naNju neMož" uticati po bilo kojoj, a "poGotovu" ne po političkoj "leniji" !!!

    I sad', dal' možete da zamislite "situvaciju", u "koju" joj "rukovodctvo" Mesne zajednice sela Novog Miloševa ( koje se, "mlogi tvrdidu" - po štrudli poznaje i koje je Draga "proslavila"... ), kaže "atprilike" ovako:

    Draga..., evo ti dvades't i pet 'iljada dinara, da kupiš materijal za "gibanice" i dvades't i pet majica, koje ćeš podeliti tvojim ženama, a koje ćeš o'ma' "posla Gibanicijade" vratiti Mesnoj zajednici !!!

    Jasno ?!?

    Tvoje je da "zaMesiš" i napraviš "gibanice" i ništa više !!!

    Dal' Vi to možete da zamislite, tak'u nadmenost, aroganciju i "brezObrazluk", prema ženi dužnoj poštovanja, a koja je "doSad" za selo, "učinila doleko" više, neg' što će oni ikad' i moći da s'vatidu" i "sMislidu" ?!?

    E..., ono što se, ama baš "niMalko" nisu nadali, da će se desiti - desilo se !!!

    NASTAVIĆE SE...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...