NovoMiloševačka Slika dana - 02.12.2013

ŠOFERI - OPREZNO KROZ NOVO MILOŠEVO !!!

ŠOFERI - OPREZNO KROZ NOVO MILOŠEVO !!!

    Opis: Ono tamo "gorena", je "uSkenirato sas" naslovne strane "najNovijog, novemberskog", 44-og po redu, "takoZvatog" - Novobečejskog informatora, koji bi "kav" trebalo i nâs "Milošefčane", da "obavešćava" o "najNovijom novim, uNaše selo", a i "uObštinu" !!!

    "Pre jedno" desetak dana, izvođači radova su postojeće "bûše po drumu" izdubili, proširili i lepo oblikovali, a asfalt odneli i sve tako "manuli" !!!

    Sad', ama baš po svim "sokacima" imamo lepo, "oblikovate buše" - uzdužne...

    ..., a i poprečne, drumske "bûše" !!!

    Razlika je "uTim", što ove poslednje nikako "neMožete" zaobići po drumu, neg' morate "priTerati prikoNji" il' "priko" bankine i "nečijog", obično brižljivo, gajenog travnjaka !!!

    "Buše" se uspešno sve više i više "širidu, poGotovu" što i' svako' "jutro" i mraz "poMalko", al' temeljno kruni, tako da su one, pre neg' što su počeli da i' "kav" 'opravljadu, bile ništa, "spreću" ovi' !!!

    A "naTreću stranicu" pomenutog, zvaničnog glasila, "obštinski fukcijoner" zadužen "zaTu stvar", kaže:

 • Cilj ovih radova, koji su u sklopu redovnog održavanja stanja kolovoza na javnim putevima, je prvenstveno povećanje bezbednosti, ali i da omogući prijatnije putovanje, kako samih meštana, tako i onih koji istim putem prolaze kroz novobečejsku opštinu.
 •     Čik, nek' sad' taj il' bilo koji "obštinski fukcijoner", sedne u "njegov afto" i prođe bezbedno, "krozNaše" selo, pa da vidimo, kako će mu prijati "šoferiranje" !!!

      A šereti "sevoski tvrdidu", da je naš novomiloševački asfalt, po kvalitetu najbolji, te da su ga "zaTo mlogo" više, neg' što bi trebalo "izStrugali" i odneli, da ga o'ma' "uGradidu negdi drugdi", a da "ćedu", tek tamo negdi na proleće, početi da "krpidu" i naše "buše, sas doleko" lošijim !!!

  Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

  Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

  Link sponzora
    Link sponzora

    ...
  Arhiva Slika dana:

  - po mesecima !!!

  - po godinama !!!

  DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
  novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...