NovoMiloševačka Slika dana - 14.12.2013

Kobajsce 2013-te !!!

Kobajsce 2013-te !!!

    Opis: "Pre neki dan", na "naslovnu stranu" našog sajta, je bila "okačena" sledeća fogotrafija:

    Bilo je "zdravo jâko mlogo" komentara "naTu" fotografiju i izmeđ' ostali se "javijo" i stalni saradnik "naNaš sajt" - Komlov, a "sas" sledećim:

    - Ne, ne, gospodine Beliću, ovo nije u redu! Baš nije u redu! Zaista nema smisla da na svom sajtu kačite slike kavo što je ova današnja "Naslovna". Ona bi trebalo da oslikava jednu urednu prezentaciju našeg života i rada, a šta imamo tamo da vidimo? Krive, nejednake, napuknute mesne proizvode domaće radinosti, u nehigijenskim, sanitarno problematičnim uslovima. Pored toga, levi red je očigledno kraći od desnog. Da li majstori imaju sanitarne knjižice? Da li su svinje pregledane? U kojim sanitarnim uslovima su ti proizvodi pravljeni? Da li su životinje usmrćene na savremen način, bez mučenja? Ima toliko pitanja, ali nema i otgovora. Primećeno je da Vi na svom sajtu redovno propagirate ovakvu vrstu domaće radinosti - te kačite slaninu po retrovizorima, te slažete mesne proizvode domaće radinosti po koferčićima za alat, te kako se koljedu svinji, te oblaporno jedenje tih proizvoda pred fotoaparatom, te masna kuvana jela, te jadni prasići isprid Crcine pekarske peći, te kotlići, te talandare, te prženje čvaraka i izlaganje istih pred okom kamere, a da se još nisu ni oladili , te ... Dokle više, gospodine Beliću?! Dobronamerno Vam skrećem pažnju da to nije u redu, a da ovakva vrsta domaće radinosti treba da pod hitno bude ukinuta, u skladu sa preporukama Evropske unije. Em od konzumiranja istih može da se oboli, a zna se da je infrakt sve češći na ovim prostorima, em i oni koji ne konzumiraju mogu da budu strefljeni. Evo ja, čim sam jutroske vidio ovu sliku, maltene sam se šlogiro. Odakle Vam pravo da ovo propagirate Vi sa sela, kad vrlo dobro znate da nama varošanima tako što nije lako dostupno? To je širenje bratstva i jedinstva u Vojvodini? To? To je flagrantno kršenje naših elementarnih ljudskih prava. Ako ne možemo mi, ne možete ni vi. I šlus!
    Zahtevam da se slika pod hitno skine sa sajta!!

    Ja sam "poslaTog" pit'o, dal' mogu da "primestim" sliku "negdi drugdi", a on je "odgovorijo":

    - Znaš šta, nemoj je primeštati, ne bi tevo da diram u osećanja drugi posetijoca ovoga sajta, koji ne delu moje mišljenje. To se zove TOLERANCIJA. :)

    E sad', šta je tu, po meni barem, najveći problem ?

    Problem je "uTim", što je ova poslednja fotografija "uSlikata" pre "neku godinu", a ova naslovna "jučeraske" !!!

    Jal' se vidi razlika ?

    Naravno da se tačno vidi, kako smo ranije "živili" i kako "sadekana" živimo, pod ovom, "aktualnom" vlašću !!!

    Bojim se, da dogodine neće ni biti "niMalko kobajsica", ako ovi kojim "slučajom, neDaj" Bože, "dotlena ostanedu naVlast" !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...