NovoMiloševačka Slika dana - 31.12.2013

Zdravlja, sreće i više smijanja !!!

Zdravlja, sreće i više smijanja !!!

    Opis: "Cigurno" se "sadekana" pitate, a "otKud" fotografija "skinuta sas" BLIC-a, ove dvojice "jebiVetara", urednika i voditelja kutne "radijo" i TV emisije - MENTALNO RAZGIBAVANJE ?!?

    Razlog je jednostavan, da "neKažem" prost - "skinuše" i' "sas" programske šeme - radijo B92 !!!

    U "ova teška vremena", svima nam fali dobro raspoloženje i iskreno "smijanje, zaŠta" doktori "tvrdidu", da je jedna od najbolji', zdravstveni' terapija !!!

    A ova dvojica voditelja se "bavidu" javnim ličnostima i događanjima, kojim' Srbija u zadnji godinu "iPo" ne "oskudeva", čak i "neMožedu" da "poStignedu", sve da "isPratidu: precenik", koji "uZadnji dvajst" i "kusur" godina, bavljenja politikom, nikad', ništa nije pametno kaz'o, a ima "maniju", da ga neko "kav priSluškiva; primijer " koji otima "mikrafone" pevaljkama i samokandiduje se za "Nobela; vicePrimijer" , kojom" su "predctavnici" uvlakačke Sedme sile, dodelili titulu - prvi potPrecenik Vlade, inače tajni, novopečen' đuvegija, "krje" državnu imovinu, to jest brave; "guvernerka" koja ima "šesta" pedes't 'iljada platu, a ćerku i "njezinu" najbolju prijateljicu školuje i na "predavanje" vôza "o državnom trošku"... i tako dalje i tako bliže...

    I Domanović i Nušić su "kav" satiričari ušli u "školske" lektire, jer su imali "šampijone, kav" što i' i mi "danaske" imamo i sto "odCto" će i' biti i u budućnost' !!!

    Da "neDužim"..., ove godine, kao i Vi i sâm sam "bijo redko" u "situvaciju" da se "smijem", a "poGotovu zajtra" !!!

    A ova emisija je "uspevala" da me "naSmije" i to, "što ono kažedu" - do sûza !!!

    I nadam se, da "ćedu" je uskoro vratiti, jer svi oni koji su učestvovali u "njeno skidanje", su sâmi, sebi dali "aftoGol" , čega još uvek nisu svesni !!!

    Drage naše "posetijotckinje" i poštovani "posetijoci", ako ste se malo "puti smijali" ove godine, dozvol'te sebi, da se barem "poslednjog" dana u godinu, "izSmijete" i slušate voditelje kako se "smijedu", uz "poslednje", emitovanu emisiju, a mi Vam želimo sve naj, naj u "novu 2014-tu godinu", uz "mlogo" više "smijanja" !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...