NovoMiloševačka Slika dana - 15.02.2014

Ko to, nePoštuje žemski rod ?!?

Ko to, nePoštuje žemski rod ?!?

    Opis: "Jučeraske" je "bijo" međunarodni, dan "PROTIVU" nasilja nad ženama, koji se "zove" - MILIJARDA USTAJE !!!

    Za razliku od prošle godine, "sadašnjo" SnS-ovsko - LDP-ejovsko, "obštinsko rukovodctvo" u "Novim" Bečeju, ovu "sevetcku" manifestaciju - NE PODRŽAVA !!!

    Na svu sreću, da se "neBi naSkroz" osramotili, pobrinulo se - Udruženje Roma Novi Bečej, koje je ipak organizovalo ovu manifestaciju i da tako kažemo, iz svog džepa, platilo "aftobuske" karte, za devetoro učenika ( tol'ko su imali... ) OŠ Dr Đorđe Joanović, da se odigra "numera", koja sve ovo simbolizuje !!!

    Da ništa nije bolje ni u "susedno mesto" i "obštinu" Kikinda, "doKaziva" i to, da je još četrdesetak učenika naše škole, bilo da igra isprid zgrade suda, "neBi" li se i tamo nekako "oBeležijo" ovaj dan...

    Mislim da "neTreba" ni da naglašavam, da je i tamo, veštim manipulacijama "naVlast", stvorena većinska, SnS-ovsko, SpS-ovska vlast, koju je takođe, baš briga, za nasilje nad ženama...

    "Aftobusku" karte, za đake naše škole, je platilo Udruženja žena iz Kikinde i Demokratska stranka iz Novog Bečeja, za redovne linije izmeđ' Novog Miloševa i Kikinde !?!

    "Daklem", da nije bilo naši', miloševački' đaka, "puknila" bi teška bruka i u "Novim" Bečeju, a i u "Kikindu"..., al' sramota ostaje !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora

  ...
Arhiva Slika dana:

- po mesecima !!!

- po godinama !!!

DownLoad-ujte, odštampajte i "nalepte digođ naZid aktualni
novoMiloševački" kalendar za tekući mesec...