NovoMiloševačka Slika dana - 20.11.2014

Jadni naš, Raša Popov...

Jadni naš, Raša Popov...

    Opis: Rašu Popovog smo Vam "predctavili naSliku" dana od - 26.06.2010 i evo, sad' ga opet pominjemo, al' "naŽalost", zbog siledžijskog napada na njega i to strane dvojice maloletnika, uzrasta od 10 i od "11-jst" godina !!!

    Sad' se svi, "kav" pa "čudidu", kako to i kako baš njega, u osamdes't i "prvu godinu", a koji je maltene "celi, radni" vek "poSvetijo", baš deci...

    Ništa tu nema čudnog' !!!

    "Dečurlija" je dobro "obavešćena priko" režimski' medija, ko je najslabiji, ko "neMož" da se brani i ko im nije pretnja !!!

    I tako su i ukapirali, da kad' jedan "precednik srbijanske, kav" vlade, mož' da i' pljačka i otima im od "pemzije"..., da "ondak" i oni "imadu naTo", još veća prava !!!

    Još kad' je i "kav minister, kav finacija, izJavijo", da "pemzijonerima neTrebadu" nova odela, to im je "bijo i više neg' ciguran" znak, da "krenedu" na naše najstarije !!!

    A ko je sledeći, a na "listu" za državni "odCtrel, već se dâ naslutiti !!!

    Dobro vam je poznato, da je "uZadnje vreme", pošten svet totalno nezaštićen, te da postoji granica, da ako Vas, "neDaj" Bože, neko po bilo "kojim osnovu" ošteti do - 15,000.00 dinara ( i slovom: "petnajst" 'iljada dinara... ), ama baš ništa mu "neMožete", u "kav državu Srbiju, poGotovu" još i ako je "poČinijoc(i)" maloletan !!!

    Ovako je Raša "obajsnijo", trenutno stanje "uNašo društvo", a za novine Blic, od 19.11.2014-te :

    Sve je jasno..., trebal' još išta "naTo dodavati" ?

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora