NovoMiloševačka Slika dana - 23.05.2015

Od 5 takničara, 4 državna prvaka iz NM-a

Od 5 takničara, 4 državna prvaka iz NM-a

    Opis: U subotu 09.05.2015, Novi Bečej je bio domaćin svim karatistima mlađim od 13 godina, koji su se plasirali na državno prvenstvo u borbama, u organizaciji Karate Federacije Srbije i Karate Saveza Vojvodine, a tehnički organizator, je bio karate klub "Mladost", iz Novog Miloševa.

    Iz KK "Mlados" su se plasirali sledeći takmičari:

    Ovim izvanrednim uspehom, karatisti su doveli svoj klub, do čak trećeg mesta u ukupnom plasmanu, u konkurenciji od 52 kluba. Ispred KK "Mladost" su se našli na prvoj poziciji KK "Vladimirovac" iz Vladimirovca i drugoplasirani KK "Nippon" iz Beograda.

    A u nedelju 10.05.2015, u Lazarevcu je održano prvenstvo Srbije u katama za poletarce, pionire i nade. Na takmičenju je učestvovalo preko 700 takmičara iz cele Srbije, uključujući i Kosovo, u organizaciji Karate Federacije Srbije, a tehnički organizator je bio karate klub "Kolubarac" iz Lazarevca.

    Iz KK "Mladost” su nastupali sledeći takmičari:

    Najuspešniji klubovi su bili KK "Mladenovac" iz Mladenovca, KK "Čukarički-Roda" Beograd i KK "Junior" iz Batajnice.

    Takmičari, koji su zauzeli neko od prva tri mesta, su ostvarili još jedan od uslova, za učešće na Balkanskom šampionatu za decu, koji će se održati u Herceg Novom od 29. do 31. maja ove godine.

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora