NovoMiloševačka Slika dana - 02.06.2015

Naši karatisti nižedu uspehe !!!

Naši karatisti nižedu uspehe !!!

    Opis: Kratak, al' "jâki" izveštaj:

DVE BRONZE NA KUPU SRBIJE ZA KADETE, JUNIORE, MLAĐE SENIORE I SENIORE

    U subotu 23.05.2015. godine u Futogu je održan kup Srbije za kadete, juniore, ml. seniore i seniore u organizaciji Karate saveza Vojvodine i Karate federacije Srbije, učestvovalo je više od hiljadu takmičara, prethodno plasiranih na zonskim takmičenjima, a ucestvovali su u reprezentativci Ruske karate federacije.

    KK MLADOST iz Novog Miloševa je učestvovao sa 3 takmičara i osvojio 2 bronzane medalje. Osvajaci su Vukelja Dušan u kategoriji seniora preko 78kg i Brežančić Vladimir u kategoriji juniora preko 70kg.

    Brežančić Vladimir i Vukelja Radmila će nastupiti kao reprezentativci Karate saveza Vojvodine na Regionalnom Evropskom šampionatu koji će se održati 6. i 7. juna ove godine u Parizu u Francuskoj.
    

12 MEDALJA ZA MLAĐE UZRASTE

    Dunav kup Novi Sad Open 2015 održan je 24.05.2015. godine u Sportskoj hali u Futogu, Novi Sad, u organizaciji Karate federacije Srbije, Karate saveza Vojvodine i Karate savez Novog Sada uz učešće takmičara iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Rusije i Srbije.

    Karate klub "Mladost" je predstavljalo 15 takmičara, od kojih je 9 bilo pozvano od strane Karate federacije Srbije kao obavezni učesnici. Osvojeno je 13 medalja, od toga: 1 zlatna, 5 srebrnih i 7 bronzanih. Zlatnu medalju je osvojio Radojčin Nenad u borbama, srebrne medalje su osvojili Molnar Nemanja i Brandić Miloš u katama, a Popov Marko, Cucin Ivana i Filipov Nevena u borbama, treća mesta su osvojili Feješ Tibor, Vlahović Marina i Molnar Nevena u katama pojedinačno, Radojčin Strahinja, Batanjski Vuk i Radojčin Veljko u borbama i ženski kata tim u sastavu Filipov Nevena, Malešev Nikolina, Vlahović Marina.

    Predstojećeg vikenda (od 29. do 31. maja), Radojčin Strahinja će nastupati kao član reprezentacije Srbije na Balkanskom prvenstvu za decu do 13 godina, koje će se održati u Herceg Novom, Crna Gora.

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora