NovoMiloševačka Slika dana - 13.06.2015

Naši karatisti, zablistali u Pariz !!!

Naši karatisti, zablistali u Pariz !!!

    Opis: Proteklog vikenda, 6. i 7. juna, u Parizu je održano prvenstvo Evrope za regione, na kom su Radmila Vukelja i Vladimir Brežančić učestvovali u sastavu selekcije Vojvodine.

    Takmičenje je zvanično uvršteno u kalendar takmičenja Svetske Karate Federacije (WKF) i ima reputaciju jednog od najjačih takmičenja evropskog ranga.

    Vukelja Radmila ( na sledećoj fotografiji, stoji, u sredini...) je nastupala kao juniorka u kadetsko-juniorskom ženskom timu, u sastavu: Marina Radičević, Radmila Vukelja, Maja Stojančević, Milica Ekmečić, Teodora Golja. Tim je zauzeo odlično peto mesto, nakon 5 mečeva protiv Luksemburga, Anatolije (Turska), Makedonije, regije Egej (Turska) i protiv Provanse (Francuska).

    Brežančić Vladimir ( na sledećoj fotografiji, stoji, prvi sa leve strane posmatrača... ) je radio kao kadet u kadetsko-juniorskom muškom timu, u sastavu: Filip Stojan, Velibor Pucar, Đorđe Salapura, Bogdan Ekmečić, Vladimir Brežančić, Đorđe Tešanović i Nikola Simeunović. Oni su zauzeli treće mesto, nakon četiri meča protiv:Poljske, Slovačke, Turske i Makedonije.

    Radmilu i Vladimira ove sezone očekuje još Svetski kamp i Svetski kup u Umagu, Hrvatska.

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora