NovoMiloševačka Slika dana - 21.06.2015

Nâda, za Đinđićovu viziju Srbije !!!

Nâda, za Đinđićovu viziju Srbije !!!

    Opis: "Sevetski šampijoni" u "fuzbal"..., a "dečurlija" !!!

    Nisam baš "zdravo, jâko" upućen u "sportcka" dešavanja, al' pratim veća "takničenja", pa čak i kad' naši "učestvujedu" !!!

    Sve čestitke našim, mladim "fuzbalerima" za rezultate i osvojenu "sevetcku" krunu, no ipak, mene je tu nešto drugo duboko "žacnulo" i obradovalo, a pre ovog' finala !!!

    Prvu "utaknicu orlića", koju sam "gledijo" na "ovaj turnir", je bila "protivu Omerike". Savim slučajno, "novoZelandcki rižiser" TV prenosa, je posla" završeni' produžetaka, a pre izvođenja "penala", kadar "priBacijo" na naše, u momenat, kad' je trener pit'o "sIgrače", ko bi 'teo da izvodi "jedanajsterac" !!!

    Ranije, u tak'e "situvacije", naše, uspa'ljene, "senijorske" zvezdice, ćutke su čekale redosled od trenera, izbegavajući odgovornost u slučaju promašaja, a neki su se i nalazili uvređeni zbog rednog broja...

    E, "ovaj put" su svi "odJedared dignuli" ruku "uVis", tačnije u pravac trenera i 'teli da "pucadu" penal, svesni i "reskira" i odgovornosti !!!

    "Takvo šta, doSad barem", ja nisam mog'o da primetim za "ovdašnjo", a i "širo" okruženje !?!

    Uzbuđen, istovremeno i obradovan tim utiskom, "posla" neke serije izvođenja penala, učinilo mi se, da je naš golman, "prikoRêda uskočijo" da "puca penal", koji mu je kolega iz protivničke strane "odBranijo" !!!

    "PoMislijo" sam..., eto..., ipak..., bolje je bilo po "stârim"..., kako li će sad', taj naš golman dalje braniti, kad' se obruk'o...

    Al' !!!

    Do kraja je u "bitan momenat odBranijo" jedan "penal, naNovo" potvrđujući, da se nešto sasvim, sasvim novo rađa "uNaš mentalitet" !!!

    I "naKraj" je taj naš golman, proglašen za "najBoljog" na svetu, "zaŠta dobijo" zlatnu rukavicu, a "kav" kapiten reprezentacije, je "isprid" ostali', a jedanko zaslužni', preuz'o najznačajniju "kolajnu" !!!

    To me je "podCetilo", na "Đinđićovu" viziju Srbije, na pobednički mentalitet, "kav" prvo, na promenu nâs sami', pa "ondak" i na promenu "ombijenta" i sistema !!!

    "Kažedu", da je lako biti general "posla" bitke, al' sam još "ondak, posla" te pomenute "utaknice, bijo ciguran", da će naši momci biti "sevetcki" prvaci i "neZnajući, koji" su im bili sledeći protivnici, duboko uveran, da i' više ništa "neMož" z'ustaviti, do potpunog trijumfa !!!

    Naravno, "aktualni, naZadnjački palitičari, smatradu" da je sve to "njina" zasluga, jer je kićenje "sas" tuđim "perjom", naprosto "mlogo" jače "odNji" sâmi'..., "doKazato" već, po bilo "koju cenu"...

    Za mene je sasvim jasno, ko bi "sas" ovim "bijo" najsrećniji !!!

    I tako eto, čini mi se..., na sve nâs dobro, a nesvesno utiče ta "dečurlija"..., do dvedes't godina starosti !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora