NovoMiloševačka Slika dana - 27.12.2015

Kratka čarolija iz magle...

Kratka čarolija iz magle...

    Opis: Moram nešto podeliti "sas" Vama..

    Ima "ona", što kaže:

    - Jedna fotografija, vredi više neg' 'iljadu rêči !!!

    I u "većinu slučajova" je to baš tako..., no...

    Baš pre "neki dan" sam iz vr' Beodre, kren'o "sas aftom" za Kikindu. Vreme je bilo "mâlko" sunčano, pa "mâlko" oblačno i kako sam napredov'o, tako je bilo do Karlova, "di" je bilo samo oblačno...

    "Pomislijo" sam, da mora biti, da je Karlovo nešto grešno, kad' je pod oblacima..., al' ono što mi je "ondak" priredilo, je bilo neverovatno !!!

    Kako sam poč'o da se "penjem" po nadvožnjaku "priko pruge" ka "Subatici", tako je i počelo da se "razDanjiva" i Sunce sve više i više obasjava Novo Miloševo, koje je jedva izranjalo iz guste magle !!!

    "Daklem", tek po koji krov il' odžak, "vrjovi" drveća, bandera i sličnog' su se "vidili", a "izmeđNji" je bila bela, gusta magla, "kav" testo" i tako unedogled, "kolkoGuđ" Vam oko vidi !!!

    To je jedna od nekol'ko slîka, koje Vam se "zanaVek uRežedu uGlavu" i "golicadu" sećanje !!!

    Zadivljen, naravno da sam o'ma' poč'o da razmišljam, to i da "uSlikam: foto-oparat" je "bijo" tu, u "torbu", na "suVozačovo sedište", baš "sas" pogodnim objektivom, treb'o sam samo da ga izvadim, stanem "sas aftom" i "slikam" !!!

    Al' avaj..., na nadvožnjak' je "bijo" gust "savobraćaj" i nisam smeo da stanem, pa sam "rešijo", da o'ma' posla nadvožnjaka parkiram "afto" i "dotrčim" natrag !!!

    Međutim..., dok sam stig'o i iziš'o iz afta - čarolija je nestala i samo sam usp'o da "uSlikam" naslovnu fotografiju...

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora