NovoMiloševačka Slika dana - 23.02.2016

A što li stalno napadadu, ovo malo sajta !?!

A što li stalno napadadu, ovo malo sajta !?!

    Opis: Sem Novog Miloševa, nisam čuo, dal' će u nedelju 28.02.2016-te, još "negdi", u "državu na Srbiju", biti izbori za članove Saveta Mesni' zajednica...

    "Očito" je, da je pripadnicima SnS-ovaca, "zdravo, jâko" važno, da "pobedidu" na "pomenute izbore", pa kako "imadu novaca, angažujedu" svu nedozvoljenu silu i "služidu" se "sas" svim nečasnim "rabotama" !!!

    Pogledajte NM Slike dana od 04.02.2016, pa "ondak" od 05.02.2016, dalje od 07.02.2016, još dalje od 16.02.2016 i "naPosletku" od 21.02.2016...

    Ima i "najnovije" - nekol'ko preduzetnika, kako se to "danaske" kaže, je povuklo izborne kandidature, jer su imali nezvanične posete prijatelja, kojima je skrenuta pažnja, da i' "opomenedu", da i' lako "možedu posetiti" raznorazne "unspekcije" i zatvoriti im "râdnje", što im nije nužno, jer imadu decu, koju treba 'raniti, odevati i školovati !?!

    Ima i suprotni' primera, neki neposlušni, a posećeni od strane "unspekcija", su se ipak kandidovali, uz "rezon", da će svakako na*ebati, što se tiče kazni, al' će barem osvojiti izbore !!!

    I moja "doleko bolja polovina" Jasmina se takođe kandidovala i takođe je imala posetu, od strane "unspekcije" !!!

    Ipak, čvrsto verujem, da to nema nikak'e veze "sas" nedeljnim izborima, neg' da je u "pitanje" redovna kontrola !!!

    A ja eto, "dangubim sas" dobro plaćenim kolegama programerima, koji "voledu" da se "zovedu" - 'akeri, oko odbrane ovo malo sajta, radi slobode reči i istine !!!

    Vol'o bi da i' "jedared" upoznam... i pogledam "uOči" !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora