NovoMiloševačka Slika dana - 29.02.2016

A na izbore, teška bruka i sramota !!!

A na izbore, teška bruka i sramota !!!

    Opis: Zamislite, "očijo" ja da glasam, a pripadnici SnS-ovaca, na ulaz' u "glasačko mesto", mi "dajedu" listić, "sas" logom SnS-a i imenima kandidata za koje treba da glasam ?!?

    Na" glasačko mesto", sam "tražijo" od izborne "komesije", članova SnS-ovaca, da "rasTeradu" agitatore, zbog kršenja zakona ove države !!!

    Kad' su se vratili, kazali su mi da ti ljudi iz Novog Bečeja i da samo mirno "stojidu isprid" ulazni vratiju ?!? Pa jeste, obično novobečejci nedeljom "prePodna, voledu" da "stojidu" u "Novo Miloševo", ispred zgrade, "di" je glasačko mesto broj "18-jst" !?! Čujem da i' je puno selo i da "češljadu" ulice, terajući meštane da "izizđedu" na glasanje i naravno, da "glasadu" za njine !?!

    Dal' vi možete da zamislite taj "brezObrazluk", nekulturu i necivilizacijsko ponašanje, od strane pripadnika SnS-ovaca, kojim' je omogućeno, da "kršidu" zakon, a na izbore za članove Saveta MZ "Novog Miloševa" ?!?

    Naravno, radi se o "obštini" Novi Bečej !!!

    Teška bruka i sramota !!!

    - NM SLIKE DANA DODATAK:

    Evo jedne, junačke, narodne, epske "ricitacije", koju mi je posl'o "stijoKlepac", koji bi da ostane nepoznat:

Izbori su danas provrilo je selo, napeto ko struna biracko je telo. Brasno, secer, ulje, narezak, pastete, korega za zube, predstava za dete. Gostiju sa strane, ko za strudlijadu, za glas svakom paket il crvenu dadu. Ko se tesko krece tu je limuzina, odnese, donese jos plati, milina. Neki kandidati slikani su sami, neki iza lidera, sto po pinku drami.

    POSLEDNJA VEST:

    SnS-ovci su osvojili "petnajst", a SrS-ovci i LSV-ovci po jedan mandat !!!

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora