NovoMiloševačka Slika dana - 17.03.2016

Izveštaj karatista, a iz Banatcki Karlovaca !!!

Izveštaj karatista, a iz Banatcki Karlovaca !!!

    Opis: Dana 12.03.2016. u Banatskom Karlovcu je održano Prvenstvo Banata za decu do 13 godina, pod pokroviteljstvom Karate Saveza Vojvodine.

    Ovo takmičenje je predstavljalo kvalifikacije za prvenstvo Vojvodine koje će se održati 10. aprila u Inđiji.

    Karate klub "Mladost" iz Novog Miloševa je nastupio u sastavu od 18 takmičara, koji su pokazali vrhunski nivo u karateu i tako osvojili čak 20 medalja...

    ..., od toga 12 zlatnih (Vlahović Marina, Molnar Nemanja, Molnar Nevena, Tomić Dragan u katama pojedinačno, Batanjski Vuk, Filipov Nevena, Radojčin Nenad, Cucin Ivana, Radojčin Veljko, Sabo Nemanja i Radojčin Đorđe u borbama pojedinačno i kumite tim nada u sastavu Radjočin Veljko, Radjočin Nenad i Feješ Tibor), 1 srebrna (Popov Marko borbe pojedinačno) i 7 bronzanih (Popov Mitar, Štatkić Milana i Tomić Stefan u katama pojedinačno, Feješ Tibor, Radojčin Milan i Golušin Julija u borbama pojedinačno i pionirski kumite tim u sastavu Radojčin Đorđe, Batanjski Vuk i Popov Marko).

    Pred takmičarima karate kluba "Mladost" je još jedna sezona, veoma zahtevna, jer se takmičari bore da uđu u tim Karate Saveza Vojvodine za Regionalno prvenstvo Evrope koje se održava u Istanbulu i takmičari do 13 godina da uđu sastav reprezentacije Srbije koja putuje na Balkansko prvenstvo za decu.

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora