NovoMiloševačka Slika dana - 30.10.2016

Bio sam u Miloševo !!!

Bio sam u Miloševo !!!

    Opis: Pis'o nam je Slobodan Danny Kikić , iz "doleke Oustralije":

    Poštovanje

    Evo, vratio sam se nazad, u zemlju kengura, pa da ti se javim preko e-maila, kada te nisam uspeo naći i lično videti dok sam bio tu u Miloševo. Već davno nemam nikoga od rodbine, pa tako, ne zadrzavam se dugo, ali prodjem kroz selo i obidjem ga, to je moje selo, početak mog života..., detinjstvo..., uspomene.

    Na dan, kada je Žeravica pravio eksebiciju, pošto sam malo omatorio, a nisam imo prevoz, niti pojma di si, ponado sam se, da ću te sresti na samoj eksebiciji i otiso pravo tamo, ali tamo te nisam video? I tako na kraju dana došo po mene moj sinovac i vratili se za Kikindu.

    Pratim sajt Novog miloševa i dalje, hvala ti za njega !

     Sreo sam jednog čoveka, Bogdan, kad sam bio na eksebiciju kod Zeravice, koji je jedan od radnika tamo i bio ko i ostali obučen u crvenu majicu sa natpisom - Novo Miloševo. Ja započeo razgovor i pitam ga, di se može kupiti ta majica, ajde daj nabavi mi jednu, kažem ja..., plaćam koliko god kosta. On kaže...nema..., ovo je samo za radnike kod Zeravice. Pa ajde smotaj jednu i daj mi ...ja ti dam koliko tražiš i ja odem opet za Australiju, tako da niko neće znati, a ja i ti zadovoljni..., opet ja kažem i dodam..., znaš lancmane... i ja Sam Milosevcan samo sam davno otiso odavde. On se malo nasmijao i kaže... ne..., nema ih toliko za razbacivanje... Sve to prati neki čovek kojega skoro nisam ni zapazio dok nije progovorio i reče... Pa daj čoveku kad je toliko želi, a Bogdan mu odgovori..., pa šta ću onda go hodati okolo ?? Ovaj kaže..., ama zamenite se, ti uzmi njegovu, a njemu daj tu..., tu ste negde u leđima, samo što si ti niži. Pogleda on u mene i kaže..., jel oćeš ? Ma hoću lancmane...., hoću, ako treba i doplati cu..., ajde..., on se nasmijao, skine majicu i kaže..., netreba ništa dodavati..., evo ti je, kad je toliko želiš ... i tako zamenili se. U njoj sam i putovao nazad za zemlju kengura.

    Eeee pa, lancmane moj - Nadzornice, izvini što sam te zamaro sa ovom pričom, ali volja da je podelm sa nekim je nadjačala.

    S'poštovanjem.....veeeeliki pozdrav
    Kikic Slobodan - KengurLala iz beloga sveta

Copyright © Dragan Belic - - All right reserved

Vaš mâli prilog, "mlogo" znači, a u cilju "dâljnjog, svakodnevnog izlaženja" ovog sajta !!!

Link sponzora
  Link sponzora